Novice

Novice

Emodulation Homebase Chapter IV

Eeee, epski spopad e-modulationa in psilon empire crew-a se je kar se mene vpraša(hehe) končal neodloceno (1:1). Oziroma, no, z rahlo prednostjo domačega terena za e-modulation. Sam tko bom reku, fantje, se vidimo 10-ega v Ljubljani ;)
29. april 2002, Collective

Srbski etno hard core

Duvački orkestar Bobana Markoviča gostuje po Sloveniji. Slišite jih lahko:- svečana parada po centru Ljubljane v počastitev 33. rojstnega dne Radia Študent, 9. maja od 14.00 do 15.00 (med Argentinskim trgom, Čopovo in Levstikovim trgom)- KUD France Prešeren, četrtek, 9. maja, 21.00- dodatni koncert v KUD F. Prešeren, 11. maja ob 21.00- Murska Sobota, Grad, 10. maja ob 20.30- Piran,...
29. april 2002, Collective

Seven to the heaven (3/3)

Evo se zadnja DrEamer-jeva serija fotk iz velenja. Veselo "podoživljanje" partija še naprej ;]
24. april 2002, Collective

Seven to the heaven (2/3)

Druga serija fotk iz Velenjske masovke. Samo za vas, premierno: Italjet (se mi kr zdi da bom pisal dedku mrazu če mi kup tak fotoaparat!!:)
23. april 2002, Collective

Seven to the heaven (1/3)

V Velenju so zmiraj besno dobri partiji. Tudi tokrat je razbijalo kot pri norcih. Vsi DJ superlativni, posebej pa je treba izpostavit Tineta, ki je res mel svoj dan. Varela je prijetno zazibal s svojim grmenjem, Liebing pa, adijo pamet, clovk je car! Tipu je dogajalo bolj kot publiki pod njim!Za vas sta škljocala Alec in Molj, v pripravi sta se dve seriji fotk (Ital in DrEamer)
23. april 2002, Collective

Psihadelični K4

Po dolgem času spet en žur, ki ostane v spominu za vedno, ko greš domov in ti v glavi roji samo "tole je blo pa hudičevo dobro!!!". Gaby je spet dokazala, da zna, da suče z dušo. Pa pohvale tudi obema gostoma. Gobayashiju, ki ga je ornk žgal, Manubiju, ki rola zelo dobro, umirjeno, smooth trancijado in še modelu, ki se je tako iskreno izživaljal nad svojimi bobnčki, da se je folku kr...
21. april 2002, Collective

Ko se vsi šparajo za Velenje...

... sta si Alec Tricity in Hairy vzela vecer cist lagano in šla mal precekirat dogajanje v SubSub. Tokrat sta resnicno presenetila Amor in Darian, ki sta ga tako lepo globoko pokala, da meni ni blo cisto nic jasno. Za njima pa takoj Crazy Lemon, ki je itak car in vedno dobro odšpila svoj set. Na koncu pa je folk dotolkel se Krisz cisto po trancersko. Teli ONE NIGHT eventi so odštekano dobri.
20. april 2002, Collective

Prvi filmčki iz Bohinja...

... so že fertik. Zarad pomanjkanja časa jih je gor samo 7 - glih tolk, da se fino oslinte in nestrpno čakate na preostanek. Ampak oblubm, da bojo res kmalu... do takrat pa - SAM PEJMO !!!
19. april 2002, Collective

Se dve seriji fotk iz Time Warpa

Hja, nasi fotografi so hiperaktivni. Dr_Eamer in KrissMan sta prispevala se cetrto in peto serijo fotk. Fotk je mali miljon, zato si zaslužijo posebno galerijo.
16. april 2002, Collective

Fotke iz AG

Tokrat v zelo omejeni količini. /me je med slikanjem ponesreči pritisnil format namesto delete :(((((((( šmrk! Drugače je bil party glede na odostnost zvezde večera, Dave Seamana, eden boljših zadnje čase v AG. Ga je pa Crazy Lemon tolk bolj žgal. Car!
16. april 2002, Collective

SAM PEJMO od mraka do zore...

... je bil hud party - sam mal premal folka. Voodoo Masters, Armando, Vega in Blasch so odvrtel res carsko (to mi delite!!!). Kar je fotk ratal, so v galeriji, muviji pa še pridejo (k ma Kelvan spet ene čudne probleme s s vojo češko kamero)
15. april 2002, Collective

Medtem ko je celo pleme v Bohinju...

... je JoyGirl ostala zvesta svoji tehnični duši in jo je ob podpori JoyLubija mahnila v SubSub. Poslušal smo Benota B, Giannyja, Ulixa, zvezdo večeja Jamieja in na koncu Psiho vs. Uhuru. Jamie je valda rasturu sceno, zlo pohvalno je njegovo nezvezdniško obnašanje, prov fletn dečko ;)). Psiho in Uhuru sta bila na koncu prav zlobna do naše fizične vzdržljivosti. No ja, pa saj je bilo v...
14. april 2002, Collective