Novice

Novice

Final Flesh

Žblink!!!! Zadnji blisk je bil super, folka uiber, Psilon ekipa zadovoljna. Fotke so že gor, pride jih še prbližn miljon (OK, ene par gor al pa dol). Upejmo da bo zdej MC Flesher pridno študerou!
16. avgust 2002, Collective

Strech & Vern @ AG

Mi smo na dopustu, zato smo škrti s komentarjem, poglejte slikce...
7. avgust 2002, Collective

Valentino Kanzyani - hepi brzdej še od nas

... in končno so tle tud fotke... matr smo leni... ampak mamo pa vsaj dobre izgovore (sam da se jih spomnemo)V glavnem poglejte fotke - govorijo zase :)
31. julij 2002, Collective

Veš, je bil en party v Kazi...

... sam potem se noben ničesar ni spomnu. No sej zato pa mam jst vedno fotić s sabo, da si lahko vsaj približno kronološko uredimo dogodke. ;)
29. julij 2002, Collective

Psihadelija v zelenju ob Soči

Tale event je bil pa ODLIČEN. Ni ga lepšega kot sonce, svež zrak, zelenje, ledeno mrzla Soča in glasn psihadelični audio ambient. Tole naslednje leto NI ZA ZAMUDIT!!!
24. julij 2002, Collective

FortB - čista zmaga!

Ja, polovica Psilonov se je odpravla mal čez mejo do Pule na legendarni fort... in bilo je superfinofajn!!! Ponoč party, čez dan chilliranje na Kamenjaku... fotke so zdej gor od Kelvana in Dreamerja, mogoče objavmo še debiljado :)Pa še to - če se sončte na plaži pazte da vas avto ne povoz... pa v Premanturi se zlo hitr juha shladi!
23. julij 2002, Collective

Fotke iz AG

... so koncno gor, tokrat je bla v akciji JoyGirl s svojim novim fotoaparatom!
23. julij 2002, Collective

MeetMe2 - tretja serija fotk

Dodana še ena serija fotk, hvala Mimi Antolovič!BTW, v galeriji so tm nekje od 24te strani dalje
18. julij 2002, Collective

MeetMe 2 - fotke

Dve galeriji fotk z MeetMe2... zelo hudo... vsem ki vas ni bilo je lahko zelo žal. Ostanejo vam le fotke in misel na to, da drugič pojdite zraven! Mi že vemo....
14. julij 2002, Collective

Xcite Beach Party

... je vsako soboto v Kopru na novem kopališču. Že prejšnjič je blo fajn, tokrat smo šli pa v okrepljeni zasedbi... Party pa carski... kjut housić, lih za na plažo. Good work HouseFM!
14. julij 2002, Collective

Psilon konfekcija

V roku par dni bodo spet na voljo SAM PEJMO majčke, poleg tega pa še premierno tudi tangice in poletne ženske majčke. Zaloga je omejena!
10. julij 2002, Collective

Jubilej

Ravnokar smo prekoračili prvih 50000 obiskov na naši strani. Hvala vsem:ki ste obiskovali straniki ste pomagali s svojimi pohvalami, kritikami in nasvetiki ste sodelovali pri soustvarjanju in vzdrževanju teh strani (sej veste keri ste)SAM PEJMO (do 5000000 pa naprej...)
9. julij 2002, Collective