Novice

Novice

Psilon na obali

Vikend na obali je bil lep! Xcite beach party, portoroška plaža, AG, Belvedere, pot domov... kako je to zgledalo pa na slikah... nam je bilo všeč!
9. julij 2002, Collective

DJ Rush

Končno smo dočakali napoved partya... Rush pride v Lipo 21ega septembra... juhej juhej... SAM PEJMO... več pa v napovedniku!
4. julij 2002, Collective

Se en naporen vikend smo preziveli (komaj)

Mal smo se sli natrensat v K4, pol pa se v Suba na tehnazo, kjer sta Psiho in Gianni razbila dvorano, tako da je Taotech prisiljen zakljucit sezono :) Se vidmo jeseni.
2. julij 2002, Collective

Homebase VI - nove fotke

Dodana še ena serija fotk iz Celja, v glavnem DJi... hvala Mimi Antolovič!
1. julij 2002, Collective

Umek über ales!!!

V Lipi smo spet doživeli mojstrijado DJ Umeka, ki je pokazal kako se naredi štala de luxe. V glavnem, carski parti, carska muska, hočemo šeeee!!!!
26. junij 2002, Collective

Utrinki iz celjske Cassablance

Preden je fotograf podlegel čarom alkohola mu je uspeslo parkrat pritisniti sprožilec na fotoaparatu.
25. junij 2002, Collective

V Lipi carska privatka.

Če bosta še kdaj Armando in Stripy rolala versus. MORTE IT!!!
19. junij 2002, Collective

Hotl smo it na Bena Longa...

ja, študijski dopust sem prekinla zarad njega, in potem....smo dobili Jamieja (spet). In spet nam je blo mega, ni kej, Jamie je pač hud!! Ampak vseen ne bi škodilo slišat tut Bena. Vse je blo mega, vse je blo super...ampak...hot, hot, hot. Tko vroče ni blo še nkol nikjer, razen ko smo kdaj čakal na avtocesti v koloni!!
18. junij 2002, Collective

Ta vikend smo bli POVSOD...

... no skoraj. Danes dodane fotke iz CyberPipe v četrtek in Lipe v petek. Ostale galerije sledijo danes zvečer.
18. junij 2002, Collective

Night of virginity

... nam je postregel z lezbo šovom, ki je žal trajal čisto prekratko! DJji (če je slučajno kdo opazil) so bili carji vsi po vrsti in muska je prbijala res fino. Slike so v galeriji, mlajšim od 18 let priporočamo ogled v spremstvu staršev ali skrbnikov!
10. junij 2002, Collective

Nekaj novega...

Še en prijeten večer v klubu Bellevue, kjer so svoje veščine udejstvovali Chipo, Armando in Tomo. Prvič smo bili tudi priča videoprojekciji v ChillOut sobi, mmmm prijetno. Nekaj utrinkov pa je tudi z Metelkove, kjer je proti jutru razgrajal DJ Naveen.
10. junij 2002, Collective

Mike Willford

... je imel v K4 predstavitev svoje nove plošče in je navdušil maloštevilne obiskovalce. Vsem, ki vas ni bilo, je lahko zelo žal. Zelo kjut house, na trenutke tudi precej trd, nam je dvigoval razpoloženje - dokler ni blo treba it na Bellevue... ampak to je že druga zgodba!
5. junij 2002, Collective