Novice

Novice

Nove fotke iz Time Warpa

Dodani sta še dve seriji fotk. Za vas sta se potrudila Hairy in Molj. Čakamo še na 4. in 5. serijo :)
9. april 2002, Collective

Obisk Nove Gorice

Preživeli zelo sproščajoč večer v klubu Cream v enem izmed večerov, ko ni bilo nabito polno. Fizično me je klub kar zelo pozitivno presenetil - klubsko vzdusje plesišča tik pri vhodu, zavidanja vredno veliko main-plesišče ter vroče obarvan RedRoom. Klub 1A! Naslednjič pridemo poslikat še nabito poln Cream... :)
9. april 2002, Collective

Umek se predstavi

Fotr je predstavil svojo novo stlačenko v BigBangu na Čopovi (LJ), rolou je ene dve urci in potem se podpisoval cedeje in plakate (wiiiiiiii... jst tud dubu podpis). Jasno se je tam zbrala vecina LJ rejverjev in zadeva se je lepo razvila... mislm - ob 14ih lepo sred Ljubljane poslušat Umeka... dabest... nekaterim je to bil pa še lep after s Timewarpa.
9. april 2002, Collective

Psilon in prjatli na Time Warpu

Ta vikend je se je številna zasedba Psiloncev odpravila čez mejo na dolgo pričakovano dogodivščino TW2002. O partiju za enkrat le to, da je bilo vzdušje fenomenalno, folka mljaužnt, muska pa razsuvala kot se za tak dogodek spodobi. Prva serija fotk je že na voljo, nestrpno pa pričakujemo še ostale prispevke.
8. april 2002, Collective

HardCore @ K4

Za ogrevanje na pedvečer Time Warpa so si psilonovci privoščli rahlo razgibavanje v K4. Hardcore. Žgalo k pr norcih. BPM okol 320. Dovolj povedanega ;)
7. april 2002, Collective

Ajdemo u planine!

Okrnjeni psilon (joyka in rastur, ob pomoči Črta the-hribolazca ) si je privošču malo nabiranja kondicije (za v Lipo) in čiščenja pljuč. Udarli smo jo na Češko kočo pri Jezerskem. Blo je carsko! Naslednjič gremo v popolni zasedbi. Nazaj grede smo spotoma obiskali še dve simpatični gorenjski ircarki.
3. april 2002, Collective

We need you 2, Pekarna Maribor

We (don`t) need you je bil cela polomija sodeč po komentarjih na Drogart konferenci, so pa fotke tolko bolj na nivoju. Dreamer, vsa pohvala, carsko!
2. april 2002, Collective

Teli prazniki ... adijo-pamet.

Kot, da nam tehnaža v Idriji ni bila dovolj, smo šli še na eno dozo v Izolo. Pa da si ne bo kdo mislu, da je blo tud to dovolj... NE! Če je praznik, praznujemo... eni z družinami doma, po cerkvah... mi pa s Chris Disom v Lipi ;)
1. april 2002, Collective

Potres v Idriji.

Ej tole je bilo res vredno vseh tistih samomorilskih ovinkov do Idrije. No.. ravno ko se volani ornk ogrejejo in se voznik privadi, je poti konc :(. Psiloni smo se mel res 1A, žgal se je tehno kot pr norcih, tko da kar se nas tiče, je tale party čisti uspeh. Kar tako naprej ...
30. marec 2002, Collective

Psilon logo za Nokia telefone

Pošljite SMS: Log aqxo na 1919 (samo za Mobitelove uporabnike z Nokia telefoni)
28. marec 2002, Collective

World Of Trance

Psihadelično sproščanje v klubu K4 je bilo tokrat skrbno foto-dokumentirano. Na voljo je bolj umetnin-polna vzburjenja-povzročujoča fotogalerija, ki ima namen v vas vzbuditi željo po obisku naslednjega WOT.
26. marec 2002, Collective

Sobotno ocenjevanje

Dodane še fotke s sobotnega komisijskega ocenjavanja v Ozu ter afterja v Downtownu.
26. marec 2002, Collective