Novice

Novice

Dodani še dve seriji fotk...

... iz Casablance (e-modulation Homebase - the next generation) in iz Heavna (dont think just feel) - go check the galleries!
26. marec 2002, Collective

Hairy-jev petkov obhod...

... se je začel v klubu SubSub, kjer je bil na sporedu zopet kulturen francoskohišni večer, ki je zelo pripomogel k dvigu moje notranje energije, tako da sem jo moral, pred jutranjim spancem, sprostiti na bolj udarnih/progresivnih ritmih v klubu K4. Celotno dogajanje je seveda primerno ujeto skozi objektiv fotoaparata ter na ogled v galeriji Professional Dans le Mix Nostalhique ter Double...
25. marec 2002, Collective

DOL7 sprememba

Pri line-upu je prišlo do spremembe. Thomas Krome ne pride, namesto njega bo Chris Liebing.SAM PEJMO!!!
25. marec 2002, Collective

Neverjetno!!!

F-male pozna same znane osebe. Za dokaze kliknite na link...
20. marec 2002, Collective

Weekend report

Hairy je pridno beležil, kaj vse se je dogajalo v petek v SubSubu in v soboto v Simfoniji. Po fotkah sodeč je bilo zeeeeloooo kul. Preverite!
17. marec 2002, Collective

Terry Francis na Kopah

Kelvan, Krissman & HappyRabbit smo bili v petek (in soboto) na Kopah in uživali na hudem partiju na 1524 metrih nadmorske višine. Razveseljevali so nas Terry Francis, Fedja in Felver, kasneje pa še Aco in ene par drugih DJjev. Pogrešali smo edino Armandota, ki je izgubil stavo!
17. marec 2002, Collective

Codeep Launch Pomladi

Trodnevni festival elektronske muzike, videa, hrane in plesa - od četrtka 21.3. do sobote 23.3 v Ateljeju 2050 na Vilharjevi 3a. Podrobnosti med napovedmi partijev ali pa na njihovi domači strani.
17. marec 2002, Collective

Nam je pa takoooo leeepoooo

Kot da nam ne bi bilo dovolj že v petek (SubSub in K4), smo se v soboto razbežali še po celi Sloveniji.Bili smo na Primorskem (Cream, NG) in v Črnomlju, Krissman je dopolnil Hairyevo petkovo serijo fotk in dodal še svojo od srede (SubSub, Pure House).
10. marec 2002, Collective

Petkov maraton...

... se je začel v klubu SubSub, ker smo dajali podporo Bloodyju in Psihotu. S skoraj smrtno dozo odličnega tehna v krvi se je skupina psilonov odpravila še v klub K4. Končno po zeeeeelooooOooo dolgem času kulturna doza se bolj kulturnega Psy-a... TnX Vega!!!
9. marec 2002, Collective

Vinyl organisation

Sporočilo organizatorjev house večerov:Otvoritveni večer VINYL večerov v ljubljanskem klubu Central. Organizacija VINYL bo s svojimi večeri gostovala v Centralu vsak tretji četrtek v mesecu. Za glasbeno podporo večerov bosta skrbela predstavnik house zvokov v Sloveniji: Eddy the Fish in DJ Dekky. V bodočnosti ima VINYL organizacija namen gostiti mnoge mednarodne DJje, pevke in pevce, ter...
8. marec 2002, Collective

Sven zbetoniral AG...

OK, na začetku še ni bil čisto prepričan če lahko, zato je najprej mal potipal... pa še enkrat za vsak slučaj... "Hej pa temu folku sede mal hard!!" potem ga je pa sam se žgal, seku, poku, žagu, mlel, rohnel... Aaaaaa. THE BEST, sam sej je blo treba it občasno spočit gor na enega najbolj s-sabo-odnašajočih housov ever! ... What A Night!
3. marec 2002, Collective

Nove fotke iz Afrike

Hairy priden - dodal še dve seriji fotk iz Afrike (Gero, Alec3Cty). So v isti galeriji za popoln učinek brez fosfatov!
27. februar 2002, Collective