Već prvog dana Enter festivala atmosfera na maksimumu

Split se sinoć definitivno potvrdio kao party destinacija broj jedan. Pijesak splitskih Bačvica postao je veliki plesni podij Enter festivala koji je u svom prvom, od tri festivalska dana, privukao više od 4 000 posjetitelja. Zvijezda prvog dana je bio nizozemski superstar DJ, Sander van Doorn, čija je pjesma "Koko" proglašena hitom ovog ljeta u što smo se mogli uvjeriti i prilikom sinoćnjeg nastupa kada je raspametila sve prisutne i atmosferu dovela do usijanja.

Prvi dan Enter festivala je bio vrhunski uvod u dva finalna dana, kada će na Baćvicama nastupati Axwell i Ladback Luke, a pjesak po najavama privući još veći broj posjetitelja. Najveća zvijezda festivala je definitivno član dance atrakcije Swedish House Mafia, DJ Axwell zbog kojeg su primjerice ulaznice za Enter festival, planule i u Španjolskoj. Axwell će Enter festival preuzeti danas, u petak, dok će Laidback Luke svirati u subotu.

Enter festival 2011. se održaje od 4. do 6. kolovoza na kultnoj splitskoj plaži Bačvice.Ulaznice za ovaj house spektakl možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima ili na ulazu u festival. Cijena dnevne ulaznice iznosi 150 kuna, a festivalske 300 kuna. Za sve informacije posjetite www.enter-festival.com.

Photo by Tomislav Čubelić



Avtor: JP

Objavljeno:



LINKED/povezane objave

Šest tisuća posjetitelja zapalilo je pijesak splitskih Bačvica
Pijesak splitskih Bačvica sinoć nije bio dovoljno prostran za više od 6 000 posjetitelja koliko je na drugom danu Enter festivala 2011., plesalo u...