Šest tisuća posjetitelja zapalilo je pijesak splitskih Bačvica

Pijesak splitskih Bačvica sinoć nije bio dovoljno prostran za više od 6 000 posjetitelja koliko je na drugom danu Enter festivala 2011., plesalo u plićaku ove kultne splitske plaže.

Odličan posao su obavili DJevi Joe2shine, Marc Bucca, Homeaffairs i Realness koji su čvrstim house ritmovima publiku držali u deliriju za vrijeme cijele večeri, čime su opravdali povjerenje organizatora i na pravi način zamjenili bolesnu zvjezdu druge večeri, Axwella.

Danas je na programu posljednji dan Enter festivala 2011. kada će na Bačvicama nastupati nizozemski superstar Laidback Luke. S obzirom na količinu posjetitelja i energiju koja je prva dva dana prštala na Bačvicama, s iščekivanjm očekujemo posljednju, pokazalo se finalnu večer ovog festivala.Finalna večer Enter festivala 2011. se održava danas, u subotu, 6. kolovoza na splitskim Bačvicama s početkom u 21 sat. Ulaznice za ovaj house spektakl možete kupiti na ulazu u festival. Cijena ulaznice iznosi 150 kuna. Za sve informacije posjetite www.enter-festival.com.

Photo by Tomislav Čubelić



Avtor: JP

Objavljeno:



LINKED/povezane objave

Već prvog dana Enter festivala atmosfera na maksimumu
Split se sinoć definitivno potvrdio kao party destinacija broj jedan. Pijesak splitskih Bačvica postao je veliki plesni podij Enter festivala koji...