Byblos weekender festival v Poreču se začenja

V petek popoldne se v Poreču začne Byblos Weekender Festival, s šopkom izbranih glasbenikov in performerjev z največjih poletnih festivalov in ibiških superklubov. Uradna popoldanska prepartyja bo v petek in soboto med 16.00 in 20.00 gostila najbolj seksi poreška plaža, Paradiso Beach, kjer vas bo ta konec tedna ob rezidenčnih didžejih zabavala tudi ekipa oddaje Rush Hour z Radia Center – glavnega medijskega partnerja poletja 2011 v Byblosu.

In ker vas Radio Center tudi to poletje razvaja z najboljšim glasbenim miksom za vso Slovenijo ter vozi na izbrane žure doma in bližnji soseščini, vam je Timpripravil tale plesni grižljaj, ki si ga lahko presnamete za v avto ali pa mu prisluhnete kar med brskanjem po spletu. Tim Urbanya je mariborski didžej, glasbeni producent, soorganizator klubskih zabav Sweet Entertainment ter urednik in producent oddaje Rush Hour na Radiu Center, ki ji lahko prisluhnete vsako soboto od 23h.

Oblecite svoje nove kopalke, ne pozabite na pokrivalo, sončno kremo in brisačo - ta konec tedna žuramo na Byblos Weekender Festivalu!


Avtor: EEMM

Objavljeno:



LINKED/povezane objave

BYBLOS WEEKENDER FESTIVAL
30.7.2011 16:00, Byblos, Poreč

Byblos Weekender festival za konec julija
Sredino poletja v Byblosu bo zaznamoval prvi Byblos Weekender Festival, ki se bo iz kluba prelil še na najbolj seksi poreško plažo - Paradiso...