Byblos Weekender festival za konec julija

Sredino poletja v Byblosu bo zaznamoval prvi Byblos Weekender Festival, ki se bo iz kluba prelil še na najbolj seksi poreško plažo - Paradiso Beach. Ta bo gostila uradne popoldanske prepartyje, kjer lahko pravi žurerji manjkate le z zdravniškim opravičilom. Nosilci programa BWF1 bodo sami mojstri velikih festivalskih aren in superklubov od Miamija in Džakarte.

V petek 29. julija se v regijo vrača "Arminov kurjač" Glenn Morrison, prvič pa bosta v Istri nastopila nova prvokategornika ibiških superklubov, Sunnery James & Ryan Marciano, ali kot ju je krstil Axwell - Surinamska hišna mafija! Da bo vzdušje res pravo, bosta iz ibiških superklubov za eno noč v Byblosu ugrabila multimedijsko atrakcijo Universo Robota.

Še bolj divje bo v soboto, ko se na mesto zločina vrača divji DJ Chuckie, še en predstavnik t. i. "Air Dutch Teama" in glavni protagonist lanskega epskega razvrata, na katerem se je metal z DJ-konzole na roke navdušenega občinstva. Skratka, če še niste obiskali party destinacije tega poletja, je res skrajni čas, da to storite zadnji julijski konec tedna.



Avtor: EEMM

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 20.7.2011 ob 10:43



LINKED/povezane objave

BYBLOS WEEKENDER FESTIVAL
30.7.2011 16:00, Byblos, Poreč

Byblos weekender festival v Poreču se začenja
V petek popoldne se v Poreču začne Byblos Weekender Festival, s šopkom izbranih glasbenikov in performerjev z največjih poletnih festivalov in...