SCHENGENFEST 2011

Že četrto leto zapored bo v najbolj vročem mesecu leta, natančneje od 5. do 7. avgusta 2011, v prekrasnem okolju Krajinskega parka Kolpa neposredno ob reki, na meji s Hrvaško v Vinici, potekal najbolj seksi glasbeni festival daleč naokoli – Schengenfest 2011! Nastopilo bo kar več kot 23 skupin: Prljavo kazalište, Dubioza kolektiv, Kad smo bili Bijelo dugme, Niet, Pankrti, Edo Maajka, Vlado Kreslin in Mali bogovi. S.A.R.S., Srečna mladina, Kultur Shock, Shyam, Pink Studio, Voyage, Superhiks, RevCo World, Lee Jay Cop, Dirtswitch, Low Peak Charlie, Liquf, The Qemists, Eight Bomb, CoverLover in Stara šula. Schengenfest je znan tudi po vrhunskem odru, ki pa bo letos še večji!

V predprodaji so do dneva pričetka festivala vstopnice po vroči ceni 49,00 € (16,33 € na dan!) za tridnevno uživaško kampiranje ob bogatem glasbenem programu in ostalih zabavnih spremljevalnih aktivnostih, ki poženejo kri po žilah!S 5. 8. 2011 bo cena tridnevnih vstopnic 54,00 EUR. Od 4. 7. 2011 pa so na voljo tudi enodnevne vstopnice, za katere boste do festivala odšteli 24,00 EUR za cel večer in pozno v noč vrhunske zabave z izbranimi skupinami in spremljevalnim programom, na dan pričetka festivala pa bodo 27,00 EUR.

Zelo pomembno je tudi dejstvo, da bo letos Schengenfest potekal na novi lokaciji, ki je le lučaj oddaljena od prejšnje lokacije, kakšnih 100 metrov zračne linije. S tem so organizatorji poskrbeli, da nikakor ne bo zmanjkalo prostora tistim, ki si letos želijo prvovrstne zabave v okolju prekrasne Vinice ob Kolpi, saj je vsaj enkrat večja kot je bila dosedanja, posledično pa bodo na voljo tudi številna parkirišča neposredno ob kampu! Temu primerno bo tudi poskrbljeno za vse, kar potrebujete za sproščeno kampiranje in divjo zabavo! Lani je festival obiskalo skoraj 10.000 obiskovalcev, letos pa organizatorji upajo na še več obiskovalcev, saj bo vse pripravljeno zanje.

Posebnost festivala bodo letos zastonjski, še večji festivalski zabaviščni park, različne delavnice, nagradne in športne igre, številni didžeji pa tudi večja plaža (z otočkom sredi Kolpe), diskoteka na posebnem odru, poseben program na plaži, stand up komiki in drugo! Letos je novost tudi to, da se lahko vsi, ki boste kupili tridnevne vstopnice na Info točkah Slovenskih železnic v dvoje popeljete na festival po polovični ceni (do Črnomlja, odkoder bo organiziran ugoden avtobusni prevoz do festivalskega prizorišča) ter nazaj po koncu festivala!

Namen festivala je dobra volja, oziroma kot pravijo organizatorji: to je festival zvoka, sonca in zabave. Ne zamudite Schengenfesta 2011, ki bo tudi letos potekal v Vinici, tokrat od 5. 8. 2011 do 7. 8. 2011 na novi, večji lokaciji!


Avtor: Bojan Rojko

Objavljeno:



LINKED/povezane objave

Schengenfest že ta vikend!
Ta vikend bo v prekrasnem okolju Krajinskega parka Kolpa neposredno ob reki, na meji s Hrvaško v Vinici, potekal najbolj seksi glasbeni festival...