Collegiumov Spring Break Festival

Največja potovalna agencija za mlade, Collegium Mondial Travel, je tudi letos poskrbela za precedense na področju glasbenih festivalov in nepozabnih žurov. Tokrat v okviru največjega Collegium Spring Break festivala, ki se je odvijal od 27. aprila do 2. maja v Rovinju in Kanegri. V Rovinju so mlade zabavali tuji in slovenski zvezdniki velikega formata iz vseh glasbenih žanrov, kot so Sasha Lopez, Umek, April, Zablujena generacija,DJ Sylvain, Emkej, Zlatko, Klemen Klemen in mnogi drugi. V Kanegri pa so Atomik Harmonik in Mambo Kings poskrbeli za zabavo s slovenskimi glasbenimi vibracijami.

Collegiumov Spring Break festival v Rovinju je v 4 dneh obiskalo več kot 10 000 slovenskih in hrvaških žurerjev. V Rovinju in Kanegri je mlade in mlade po srcu, zabaval raznovrsten in žanrsko bogat izbor slovenskih in tujih glasbenih izvajalcev. Poleg pestrega glasbenega programa ni manjkalo zabavnih športnih dnevnih aktivnosti in izletov.

V Rovinju je bilo celotno festivalsko prizorišče postavljenov obmorsko letovišče Amarin, kjer se je dogajanje odvijalo na treh glasbenih odrih sočasno. Na njih pa je tekom petih noči in šestih dni nastopilo več kot 100 nastopajočih na treh različnih vajbih – elektro vajbu, hip hop vajbu in pop-rock-punk vajbu.

Collegiumov Spring Break Ferstval so otvorile slovenske glasbene zvezde lepotička Sanja G., zapeljiva April, energična Lara Love, Zlatko, in Mrigz & Ghet, ki so poskrbeli za nepozabno zabavo.

Vrelišče dogajanja se je stopnjevalo v sobotni večer, ko je nastopil Sasho Lopez skupaj z Broonom in Aleksandro Black, ki so s plesnimi ritmi osvojil srca spring breakovcev. Spring Break hip hopovce pa so čisto razvneli Emkej, Stekli psi, Nipke in Unknown.

Vzdušje se je samo še stopnjevalo v ponedeljkov večer, ko je nastopil svetovno znani DJ Umek , ki je s svojimi divjimi ritmi elektronske glasbe pričaral pravo glasbeno pravljico. Za vse, ki pa so si zaželeli hip hop ritmov pa so zadnji dan za njih kraljevali Klemen Klemen, Ntoko, Challe Salle in mnogi drugi.

Tudi v Kanegri je bila cela štala. Atomik Harmonik, Mambo Kings z Jasmino Kandorfer Čekeliš in DJ Jetiom so poskrbeli za rajanje pozno v noč, nasmejane animatorke in vodiči, vedno polni energije, pa za dnevne aktivnosti.


Avtor: Collegium

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 9.5.2012 ob 14:19