Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Elektro K4 z I-F

Tale štirka se očitno vrača na najin spored rejvanja. V petek sva bila na skoraj naftalinskem elektro večeru, pa še ta vikend greva na očitno spet naftalinsko Downlands veselico. Ampak o trdi tehnaži naslednji teden, ta vikend je bil bolj elektro obarvan.

Obvezno preparty ogrevanje sva opravila kar na začasnem domu in sva se nato dovolila zapeljati do centra civilizacije (seljota kot sva, sva seveda zaštrikala vozni red avtobusa). Spet moram najprej pojamrati nad clubbing kulturo domorodnih znalcev in ostalih sporadičnih obiskovalcev. V klub sva prišla okrog pol polnoči in sva bila prva obiskovalca! Ker kaj? Verjetno je to neka meščanska fora?

Tudi po polnoči se klub ni in ni hotel napolniti, tako da sva že kar ugibala, ali bodo glavnega gosta kar stlačili na malo plesišče, saj do nekaj čez 1 glavno plesišče sploh ni bilo odprto. V tem času je na malem plesišču izjemno všečno ogreval (verjetno) Ijon Tihi (brez pilota Pirxa), tako da sva ob šanku pridno vzdrževala (plesno in pivsko) kondicijo. Skoraj sva že obupala nad tem, da bova razen osebja sploh poznala še koga - ampak sva se žal zmotila. Zakaj žal? Ker je ob starih znancih vse šlo v maloro! Vključno z mojimi petimi evri, ki sem jih hranil za jutranji taxi smile

No, proti poldrugi uri nas je nekaj izgubljencev le začelo poplesavati na glavnem plesišču, kjer je Schrauff poskušal pripraviti teren za glavnega gosta. Nekaj čez drugo uro pa je prihrumel I-F in takoj nakazal, kako se bo odvijal večer: epske elektro klasike, nekaj prarejva in acida ter še malo pop kiča za zvrhano mero tistega "to mi deli mudel" zadovoljnjega brundanja. Ata zna!
Vmes se je štirka celo malo bolj napolnila, tako da večer ni izpadel kot privatka parih znalcev, nekaj naključnih izgubljencev in vedno prisotnega inventarja.
Na koncu je Octex v tokrat presenetljivo trši izvedbi samo še pospravil, kar je ostalo - in roko na srce, večina se je hipstersko pobrala okrog štirih, ko je I-F zaključil.

Res škoda, da tako kul dogodek ni bil bolje obiskan. Ne bom iskal vzrokov za slab obisk, ampak morda bi odgovorni lahko malce razmislili, kaj storiti.Za takšne evente imate vedno našo podporo!

Fotke so v naši galeriji

Več slik

Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

Dogodek

Mimoza: I-F (Intergalactic FM)

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close