Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

MODNO KLUBARJENJE V RITMIH VANILIJE

Uspešen zaključek serije Fashionista z Dolores Lambaša Da se bo četrti Fashionista Party v klubu Cirkus vpisal med pomladanske vrhunce družabnega življenja v prestolnici, je bilo slutiti že nekaj dni prej, ko je ponovno zmanjkalo vstopnic in prostih miz v VIP loži.

Po Tini Katanić, Aleksandri Grdić in Anamariji Avbelj se je kot gostiteljica večera v četrti in hkrati zadnji izdaji cirkuških modnih klubarjenj izkazala hrvaška lepotica in igralka Dolores Lambaša, ob njej pa se je ob ritmih tandema Vanillaz zaplesal še cel šopek postavnih tetk petk in njihovih spremljevalcev. Marco Bucca in Spinne sta ob zaključku serije stestirala tudi svoj prvi skupni hit v nastajanju, odzivi s plesišča pa kažejo, da bosta še pred poletjem vknjižila svoj prvi hit. Več o tem že kaj kmalu, ne spreglejte pa tudi prihajajočih gostovanj, ki jih ljubitelji plesnih in urbanih nikakor ne smete zamuditi: v sredo 21/3 bo v Cirkusu vroči album "Znajdi se" odrapal Emkej, v četrtek 29/3 lahko s Scottom Langleyem okusite klubsko sceno Londona, aprila pa vas bodo razplesali tudi Aviciiejev glasbeni bratranec David Puentez (6/4 - http://www.youtube.com/watch?v=3YQ11Mj1Zsg), Tiëstova sodelavca in avtorja aktualnega hita Insane (In da brain), DJs From Mars (12/4 - http://www.youtube.com/watch?v=3BpEP6b3mBI) ter gostitelj r&b večerov v ibiški Pachi in cirkusov mesečni gostitelj r&m/mtv partyjev, DJ Teddy O (18/4 - http://www.youtube.com/watch?v=wFHjxkl7C0g). Pa ne pozabite: življenje je cirkus!
 

Xena|17.03.2012
« Poročila
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close