Elements w. Surgeon

Sram me je priznati, da sem 2. marca prvič po več kot dveh letih spet obiskala techno večer. To se pravi, da sem šla na pravi techno party, ki ni schranz in ki ni oldies goldies dogodek. Pravzaprav je kar zanimivo, kako sem od zagrizenega techno puritanizma skozi leta razširila spekter. Ampak ja, techno zagotovo ostaja moja prva ljubezen in to sem doumela zahvaljujoč Elementsom in F-clubu.

Nikoli nisem bila hud fan Surgeona, ampak po tolikem času techno suše se mi je prilegel kot že dolgo ne noben dj. Verjetno je tudi pomagal celoten setting okoli tega večera: poln klub znancev, dolgo izgubljenih prijateljev in že skoraj pozabljenih neznancev in seveda (ne)primerne količine Red Bull vodke.
Ulix nas je ogrel kot zna samo on in dokazal, da mu ta sposobnost z leti ni opešala. Surgeon aka Fargo (Eureka feni bodo razumeli, ce preverijo našo galerijo), kot sem ga preimenovala, je dvignil prestavo in nam s kirurško preciznostjo serviral intenzivno dozo techno bolnice. Spet sem se za nekaj časa celo znašla v prvi vrsti kot prava techno navdušenka! Hja, očitno me na stara leta še bolj meče kot pred 13 leti v Propagandi.

Vse, prav vse okoli tega večera se mi je zdelo skorajda popolno. Še gneča na wc-ju in v kadilnici me ni motila. Verjetno zato, ker sem v celi noči oboje obiskala maksimalno trikrat? Kdo bi le izgubljal čas z fiziološkimi funkcijami, ko pa lahko vso odvečno vodo pokuriš na plesišču preko por!

Vztrajali smo do zgodnjih jutranjih ur, prezgodnjih za nas ostarele rejverje. Ko pa noge kar niso hotele proti izhodu, samo plesat! Ko sem izpod rok Ocularja in Organona zaslišala še Forklift, sem zbrala vse moči in se hitro pobrala da se ne zjokam od vsega dobrega (ali pa da se mi taxi ne spremeni v bučo).

Še takih žurov, še!

(Več slik je v naši galeriji)


Avtor: Xena

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 4.3.2012 ob 21:51