Ko sta enkrat bila dva na tretjem prostoru v štirki

Ne spomnim se, kdaj sem bil nazadnje v K4. In ne spomnim se, kdaj sem na kakšnem partiju poznal toliko ljudi, kot v petek. In ja, bilo je zmagovalno. Baje. Ampak gremo lepo po vrsti.

Ker so se nama podrli načrti za žuranje za novo leto, sva rekla, da bo treba čimprej najti en spodoben žur, preden do konca zarjaviva in začneva po božje častiti domači zapeček. In lej ga, Der Dritte Raum v najinem nekoč najljubšem klubu. Tudi ostali napovedani nastopajoči so obetalo pravo oldskool veselico brez nadležnega poprdevanja in ostalih novodobnih čudnih zvokov. In če je veselica oldskool, sva bila pa še midva. Oborožena s približkom cvetličnice (nisva več v formi) sva se peš odpravila proti centru in že malo pred uradnim začetkom nestrpno čakala, da naju spustijo noter. Mraz nama je kljub pomagalom prišel do starih kosti.

Že takoj na začetku so se začele proti šanku (kam pa drugam) zgrinjati veteranske enote in s prvoborci smo ubogega commanderja na šanku dodobra namučili. Akcije so zlobne! Najprej je obratovalo le malo plesišče, kjer je bilo moč slišati kar nekaj prvinskega upočasnjenega techna. Ker se je štirka hitro polnila, so kmalu odprli še glavno plesišče. Uvod je bil podoben kot na malem in kar malo nas je že srbelo ob pričakovanju živega nastopa legendarnega dvojca (Krüger vedno nastopa skupaj s svojim koproducentom).

Seveda naju je že skrbelo, da ne bova uspela nastopa v celoti slišati v živo, ker sva brez rejv kondicije, a sva se uštela. Tam nekje okrog druge ure sta se le pojavila na odru in začela malce bolj umirjeno, ampak potem je šlo samo še v maloro. Komad za komadom, energičen nastop, sodelovanje s plesočimi, mahanje, smeh. Vrhunsko! Čik pavze so bile kar malo nadležne in jih je bilo treba zmanjšati na minimum. Dojaja za njima je nadaljeval, kjer sta nas pustila, in nisem mogel verjeti, da je žura že konec. Kej tazga, do konca sva ostala

Sicer sem zjutraj ostal brez bureka, katerega sem se tako veselil, ampak je avantura z LPPjem proti domu to odtehtala.
Bravo organizatorji za ta event, hvala vsem za res super večer. Nekje smo sicer ujeli govorice, da je letošnji program bolj švoh, ampak po videnem in slišanem nimamo pripomb. Še enkrat, big lajk za tole!

Nekaj fotk je v naši galeriji.


Avtor: Kelvan

Objavljeno: