Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Valentino Kanzyani za 16 let Ambasade Gavioli

Prvi hišni didžej AG, Valentino Kanzyani, razigrana rezidentka večerov Circoloco v ibiškem superklubu DC10, Cassy, in šopek skrbno izbranih podpornih dižejev so sinoči pokazali, zakaj je Ambasada Gavioli tudi po 16. letih še vedno pravi glasbeni tempelj, ki navdihuje umetnike in ljubitelje klubske kulture daleč naokoli.

Zimski programski zasuk v bolj alternativne vode, ki ga je nakazal že nedavni izjemni nastop Garnierjevega tria L.B.S., je naletel na odličen odziv, tokrat je bilo vse v znamenju toplega ibiškega poletja, kar so s svojimi čutnimi gibi še poudarile atraktivne plesalke. Občinstvo je še posebno skrbno prisluhnilo domačemu ljubljencu, ki je v svoj set vtkal kar nekaj glasbe s prihajajočega prvega avtorskega albuma, ki ga bo začel z epeji predstavljati spomladi, kot celota pa naj bi na eni večjih klubskih založb izšel ob koncu naslednjega poletja.

Nekoliko grenak priokus na uspešni rojstnodnevni zabavi, na koncu katere sta glavna gosta postregla tudi z nenapovedanim "back 2 back" nastopom, pušča le novica, da klub konec februarja dokončno zapira svoja vrata, saj prehaja nepremičnina pod novo upravo, ki pa nima pravic do uporabe imena zibelke elektronske glasbe. Kakorkoli že, Gavioli se bo poslovil glasno, v naslednjih tednih bo pod taktirko kolektiva Fetch the Vibe gostil še pet zabav, prva med njimi pa bo silvestrovanje v tehnoritmih, s katerimi vas bo s svojim "live actom" v leto 2012 popeljal The Advent. Drugi nosilec večera bo grški mojster Spiros Kaloumenos, ob njiju pa se bo za gramofoni zvrstilo še pol ducata izbranih domačih jezdecev starejše in mlajše generacije.

Avtor pripetih fotografij je Dejan Hren

Več slik

Fetch the Vibe|18.12.2011
« Poročila|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close