Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Fedde le Grand prinesel ljubezen v Shamballo

Včeraj je v zagrebškem klubu Shamballa nastopil eden najpopularnejših didžejev in glasbenih producentov zadnjih let - Fedde le Grand, ki je v hrvaško prestolnico privabil tudi številne slovenske navijače in mnoge znane obraze s hrvaške estrade.

Vzdušje na premierni zabavi v seriji FreSh še najlepše opiše naslov njegove aktualne uspešnice "So much love to give", saj je bilo v zraku res veliko ljubezni – do Feddeja, dobre glasbe in vrhunskega klubske zabave. Odlično sta se izkazala tudi podporna didžeja, rezidenta Marco Bucca in Joe 2 Shine, s katerima boste lahko plesali tudi v nadaljevanju sezone, ki bo polna podobnih glasbenih vrhuncev.

Že to soboto prihaja v Shamballo, pred odhodom na veliko azijsko-avstralsko turnejo, beograjskididžej in producent Gramophondzie (sobota 15/10), mesec udarnih gostovanj v sobotni seriji FreSh pa bo zaključil David Morales (sobota 29/10), ki se vrača na pota stare slave z novim velikim hitom "You just dont love me".

Več slik

EEMM|09.10.2011
« Poročila|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close