Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Žur z razlogom in Night Vision

Vse preveč časa je minilo od zadnjega dvoranskega partyja (ok, 10 mesecev), zadnjega open aira (1 leto) in nasploh zadnje dobre techno veselice (khm, 3 mesece pa res). Zato smo zadnji avgustovski vikend združili oboje. Žur z razlogom se je že tretje leto zapored izkazal kot odlična zabava za vso družino, in to mislim dobesedno!

Letos smo se ga udeležili še z najmlajšo članico, ki jo je Umek uspešno uspaval.Starejša se je nabasala gratis palačink, midva pa sva se nagledala starih in novih fac (vključno s kar nekaj dojencki!) in se naposlušala nove glasbe. Ker pa hodijo otroci s kurami spat, smo se tudi starši pobrali s prizorišča še pred hudim nalivom.

Ko se je spustil mrak in so mladički že veselo žagali v varnem babi servisu, sva se starca odpravila novim dogodivščinam naproti. Oborožena z vaniljevo absolutko sva se taksistu dala zapeljati pred Gospodarsko razstavišče. In niti za trenutek nama ni bilo žal, čeprav je na začetku dokaj klavrno kazalo Hala se je do 1h povsem solidno napolnila in konkretno smo zarajali na techno oldiese.

Steve Rachmad me je sicer pustil dokaj hladno, je pa res da nisem bila preveč pozorna na glasbo, ker se je bilo treba ogromno stvari pomeniti z že sto let ne-videnimi znanci. Ko sta začela Space DJz, pa smo si dali duška do konca. Tudi s pomočjo njune vodke.Za konec smo še malo podebatirali o vzgoji in negi otrok (omg wtf, kje so časi ko si z djem govoril o glasbi in sceni hahaha), potem pa sva se podala v sončni vzhod. O mačku naslednji dan pa kdaj drugič.

Več slik

Xena|31.08.2011
« Poročila
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close