Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Groove Armada Superstylin' v Byblosu

Klub Byblos je v noči na soboto naredil majhen odmik od svoje običajne programske ponudbe, a le zato, da bi gostom ponudil festivalsko atrakcijo letošnje sezone, Groove Armada Red Light Show.

Program je že takoj ob najavi zbudil veliko zanimanja v širši regiji in tudi med občinstvom, ki sicer v velike klube ne zahaja prav pogosto, tako da smo bili na plesišču priča zelo pisani, a zelo zadovoljni druščini. Zanjo sta Andy in Tom pripravila pravo avdio-vizualno poslastico, v kateri sama mešata tako zvok in sliko.

To pa je bil šele uvod v udarni teden, v katerem se bo v sredo, 19. avgusta v Poreču na edinem Jadranskem nastopu sezone in le 12 dni pred izidom težko pričakovanega albuma "Nothing But the Beat" ustavil tudi največji plesni zvezdnik, David Guetta. V petek, 19. avgusta pa mu bo sledil še nepopravljivi Alex Gaudino, ki trdi, da so Italijani največji in najboljši (glasbeni) zapeljivci. No, le pridite in preverite na lastne oči in učesa.

Za zaključek sezone pa bosta 26. avgusta poskrbela Dennis Ferrer in Andre Hommen!

Avtor pripetih fotografij je Matjaž Tavčar.

Več slik

EEMM|13.08.2011
« Poročila|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close