Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

David Guetta osvojil Split, bo Byblos naslednji?

Najbolj vroč didžej in producent na planetu, David Guetta, je v soboto v Splitu gostil open air leta ob Jadranu, na katerem se je zabavala večdesettisočglava množica ljubiteljev plesnih uspešnic kot so Sexy Chick, When Love Takes Over, Love is Gone, Delirious, The World is Mine, Everytime We Touch in druge.

Ob Davidu so v ekskluzivni koncertni kulisi splitske plaže Žnjan nastopili še DJ Chuckie, Glenn Morrison, Universo Robota iz ibiškega kluba Amnesia ter eno od glasbenih odkritji sezone, tandem Sunnery James & Ryan Marciano. Vrunec večera pa je bil trenutek, ko je francoski zvezdnik med hitom Memories prisotne pozval, naj v zrak dvignejo svoje telefone in jih obvestil, da bo posnetek uporabil v svojem novem videu, ki bo zgrajen iz posnetkov, ki nastajajo na njegovi turneji.

Ena zadnjih priložnosti za nastop v novem videu Davida Guette bo obisk njegovega edinega jadranskega klubskega nastopa to poletje: 17. avgusta prihaja v poreški Byblos – party destinacijo tega poletja!

Avtor pripetih fotografij je Marko Ocepek.

Več slik

EEMM|02.08.2011
« Poročila|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close