Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

BYBLOS: ENA NOČ V SPINCLUBU

Pred nadaljevanjem sezone, ki bo izzvenela v najrazličnejših odtenkih hišnih ritmov, smo preverili trdnost Bybosovih temeljev. In če ste dvomili: zdržali so! Drugo petkovo zabavo v sezoni je gostil Chris Liebing, lastnik založb CLR in Spinclub ter istoimenskega kluba, tudi tokrat pa ni razočaral svojih zvestih navijačev, ki radi zaplešejo ob zvoku njegovega toplega, melodičnega tehna.

Kot mnogi didžeji pred njim, je tudi Chris podlegel šarmu prijetnega open air kluba, umeščenega na z borovci posejani obali ob kristalnem jadranskem morju, in s svojim setom pripravil magičen plesni večer, ki se ga bomo še dolgo spominjali. V Byblos, pravi, se bo z veseljem še kdaj vrnil, vsem, ki ste izpustili tehno sladico v Byblosu, pa naj se kar kolca.

Avtorja pripetih fotografij sta Milan Lazarevič in Sergej Semibratov iz ekipe Fotokru.

Drugi vrhunec sezone pa se obeta že v petek 15. Julija, ko prihaja v Poreč grammyjevec in član prestižne dvajseterice na lestvici Top 100 DJs, Afrojack. Za njim pa David Guetta, Groove Armada, Dennis Ferrer, Alex Gaudino, Sunnery James & Ryan Marciano, Glenn Morrison, High on Heels live!, Chuckie, Gramophonedzie, Baggy Begovic, Perpetuum Mobile live!, Shapeshifters, Freemasons in še nekaj vročih imen, ki vam jih bomo razkrili v nadaljevanju sezone.

Več slik

EEMM|10.07.2011
« Poročila|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

Dogodek

Chris Liebing

Novice

Chris Liebing v Byblosu

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close