Massacrate 2010

Ko veš, da boš silvestroval doma že tretje leto zapored, se enostavno ne smeš izogniti priložnosti, da konkretneje zažuraš vsaj za božič, še posebej če nimaš nekega posebnega odnosa do tega t.i. družinskega praznika. In ker je novoletna ponudba primernih žurov precej siromašna, se res ni bilo težko žrtvovati za Massacrate.

Letošnji lineup v InBoxu sicer ni ponujal nekih hudih novosti, razen nove kombinacije na plesiščih: veliki hard techno, mali hardcore (sicer smo bili vajeni šarkastik mehčanja poleg centrifuge). Pa dobro, če prideš zaradi glavnega floora, ti je relativno vseeno, kaj se dogaja na pomožnem. In resnično ves večer nisem niti nosu pomolila na hardcore.

Po drugi strani sem si močno želela poslušati Amokov set po dooolgem času in ker smo zadnja leta vezani na zgodnejši odhod domov, se mi ga je večina tudi tokrat izmuznila. Ampak 45 minut odličnega razbijanja sem si pa le privoščila. Pohvaliti moram še slišano pred Amokom: D. Gloomyja, ki je začel ravno nekaj minut po našem prihodu in močno pojačal glasnost in tempo. Boris S. me sicer ni posebno impresioniral s svojim pločevinastim treskanjem, ampak po dvomesečni techno (in še veliko daljši hard techno!) pavzi se tudi nad njim ne bom pritoževala.

Lepo je bilo videti InBox tako poln mladih entuziastov, po pravici povedano, nisem vedela, da jih je še toliko. Nad novejšo modo sem pa malo razočarana, samo nekaj Božičk sem videla (in morda še dve 'pravi' flešerski opravi), se mi je zdelo, da imajo sedaj fantje več domišljije kot dekleta (glede na napise na nekaterih majicah, hehe). Pa še po 13 letih skakanja po partijih ne razumem, kaj je fora, vihtenja glowsticka v rokah celo noč? Skoraj sem se polulala od smeha, ko sem razmišljala, kako trapasto to pravzaprav zgleda. No offense vsem fanom, nikomur ne prepovedujem, da to počne, samo smešno mi je do nezavesti.

Aha, ponovno sem bila razočarana nad stanjem toalet, ki se samo poslabšuje iz obiska v obisk. Hvalabogu so bile kljub gneči deklice v vrsti precej znosne in zabavne, da so olajšale mučno čakanje. Postrežbe na šankih zadnja leta ne komentiram več, naročena in postrežena voda je bila pa taka kot vedno – precej brez okusa :)))

Kljub zgodnjemu pobegu sem dobila to, po kar sem prišla in party lahko samo hvalim, takih je premalo zadnje mesece. Odličen rave za zaključek leta!

Avtor: Xena

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 27.12.2010 ob 21:04