Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Udarci in friki zavzeli Ljubljano

Sinočnji skok v krompirjeve počitnice z novostjo v klubskem koledarju, zabavo Beatz & Freakz na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, je uspel več kot odlično. Odlično obiskan teater luči in zvoka, ki je v osemurnem programu vrhunsko povezal preteklost s prihodnostjo, je mlajši generaciji plesalcev postregel z avtentično energijo in zvoki velikih dvoranskih rejvov 90. let.

Glavni so bili seveda "fotri": Umek, Valentino Kanzyani in detroitski tehnopionir Kevin Sounderson so navdušili z vrhunskim izborom in mešanico klasik kot so Good life, Gatex, Learning How to do it, Lanicor, Big fun in številne druge.

V drugi areni sta nastopila dva izmed kraljev sodobne plesnoelektronske produkcije: otoški orodjar D.Ramirez je priložnost izkoristil za predstavitev ta teden izdanega avtorskega hita Keep us together, Eric Prydz pa je še enkrat več pokazal, zakaj so se mu, letos poleti na Ibizi klanjali kot kralju Mixmagove terase v superklubu Cream.

Domače barve so odlično zastopali Jaka, Shark, Sylvain in Mike Vale z žlahtnim izborom hišnih ritmov, v tehnoareni sta teren podlago pripravila Bizzy in Veztax, omeniti pa je potrebno vsaj še vidžeja Rasto on the Mousa, ki je zvoke preteklosti popeljal v moderno multimedijsko zgodbo.

Avtor pripetih fotografij je Miha Rekar.

Psilon fotografi pa so objavili svoje slike v naši galeriji!

Več slik

TrickyDisco! PiArt|24.10.2010
« Poročila
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close