Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

ARMIN NAVDUŠIL ARMADO ZVESTIH NAVIJAČEV V GAVIOLIJU

V trenutku, ko se je razvedelo, da bo organizacija Fetch the Vibe v letošnji izdaji Stars Gatheringa gostila Armina van Buurena, najbolj oboževanega didžeja na svetu, je bilo jasno, da bo to vrhunec domačega klubskega poletja.

Vedno nasmejani mojster je izpolnil vsa pričakovanja in v razprodani zibelki slovenske klubske kulture postregel z nastopom za glasbene sladokusce, številni med njimi pa so dobili tudi priložnost za fotografiranje, avtogram in celo kakšen hiter poljub svojemu heroju.

 

Armin, ki bo septembra izdal svoj novi avtorski album in bo samo v avgustu opravil skoraj trideset nastopov po vsej Evropi, dandanes redko nastopa v tako "majhnih" arenah, a kot nam je prišepnil, je prav to okolje, v katerem najraje meša glasbo. Z Glennom Morissonom, Beltekom, Eddiejem F-om, Elyksirjem in Angelom Anxom so pripravili nepozaben uvod v novo družabno serijo Collegium Clubbing, prireditev pa je bila tudi uradna napoved gostovanja oddaje State of Trance na Radiu Salomon.

 

Za pomoč pri izvedbi se posebno zahvaljujemo sponzorju prireditve, spletni strani CentrSource – iskalniku najboljših lokalnih ponudb.


 

Tricky!|16.08.2010
« Poročila|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close