Novice

Novice

Kanal spet operativen

Po posredovanju in hitri akciji (ter nesebicni pomoci nekaterih posameznikov) je irc kanal #psilon-empire spet pod kontrolo. Pridte kej gor!
25. marec 2003, Collective

Težave na ircu

Zaradi nekaterih osebkov s preveč časa je kanal #psilon-empire nefunkcionalen. Zadevo bomo "uredili" v najkrajšem možnem času.
24. marec 2003, Collective

Kumara vikend

Hja, začelo se je zelo divje... petek ekskurzija po Štajerski, najbolj vzdržljivi pa so nadaljevali še v soboto - K4 & Lipa... ajme ajme... večina fotk je že gor!
23. marec 2003, Collective

Fotke

pa smo spet dodal ene par novih serij fotk... v petek smo bli u Celju, v soboto pa Lipa in AG...Bajdevej, kako vam je kej všeč nova galerija? Pohvale, pripombe in (kontruktivne) kritike pošljite na naš mejl!
17. marec 2003, Collective
9. marec 2003, Collective

Veveričjada v 4ki

Dve seriji fotk sta gor!!! Gloomy in Ulix sta čist zmagala! Oja, hočmo še... direkt u žilo!
9. marec 2003, Collective

Psilon počitnice

...so minile in ekipa je spet nazaj. Objavljenih je nekaj malega fotk s počitnikovanja. Obenem pa obljubljamo, da bomo hitr spedenal še ostale fotke, ki jih dolgujemo ;)
8. marec 2003, Collective

Clonaid

Pičlih 422 fotk tričlanske ekipe je končno gor. Psilon ekipa v sicer ne najmočnejši postavi je delala zmedo pred Lipo in v njej; za vas smo se trudili B-D, Italjet in Kelvan. Zabavajte se ob gledanju!
25. februar 2003, Collective

Psihadelično zlivanje Yinga in Yanga...

... sta v klubu K4 v celovečernem ping-pong versusu polnem veselo-poskakujoče pozitivne energije izvedla DJane Gaby in DJ Gobayashi. Presenetil je tudi DJ Naveen na chill-out flooru z ušesom prijetno plavajočo musko. All-in-all... fajn je blo fotegnit fotič iz formalina. ;)
23. februar 2003, Collective

Nove fotke

... iz Ambasade in iz K4 so končno online. Dodane tudi fotke s Salsa night v Lipi. Pride mogoćešekej :)
18. februar 2003, Collective

Nagradna igra

Starlight organizacija eventov elektronske glasbe ponuja novo nagradno igro. Na domači strani se po novem lahko potegujete za 10x Live mix by NICK TONUT (Maša & Stefanino"s birthday - Valentines night, 14.02.2003 @ Club Casablanca Celje). Vsak lahko odgovarja samo 1x, nagrajenih pa bo 10 prvih pravilnih odgovorov. Tisti najbližji (Celje in okolica) bodo po nagrade prišli osebno v Club...
17. februar 2003, Collective

Haus De Luxe fotke

dodane 3 serije fotk s Haus De Luxe partijev. Hudi partiji, hude fotke... SAM PEJMO!!!
13. februar 2003, Collective