Novice

Novice

POLETJA ŠE NI KONEC

Ta vikend je bil precej naporen... od gorenjske do istre, pa se na štajerskem nas je bilo povsod dovolj. Ja, fotke so v galeriji, naši vtisi pa - ja super, kaj pa nej, sej je poletje!!!!
4. avgust 2003, Collective

Tehnicne motnje

Vceraj in danes ste verjetno opazili nekaj motenj pri delovanju galerije. Napake bodo do vecera odpravljene.
31. julij 2003, Collective

Final Flash 4.2 Drugic!

Dodana je tudi Hairy-jeva serija fotk s Final Flasha 4.2.
30. julij 2003, Collective

WE "RE BACK

počitnice smo preživeli, počasi se sestavljamo...Nekaj fotk je že gor, večina pa bo objavljena danes ali jutri!Drgač pa še kakšen mesec bolj uizi, potem pa gasa novim zmagam naproti (da bodo mel nekateri še kej več za povedat čez nas!)
29. julij 2003, Collective

Sindustry - ZVEZDE TEHNA V ZELENEM GAJU (PR)

Po uspešnem festivalu Meet Me Explicit Musick poletno sezono končuje z open-airom. V soboto, 3. avgusta, bo v Zelenem Gaju pri Dornberku v Vipavski dolini (bližina Nove Gorice), prireditev elektronske plesne glasbe Sindustry. Organizacija Explicit Musick se je, po uspešnem festivalu Meet Me 5. julija v Divači, odločila poletno party sezono zaključiti v priljubljenem Zelenem Gaju....
21. julij 2003, Collective

PSILON NA POČITNICAH

Do konca julija je večina ekipe na kolektivnih počitnicah. Kakšnih hujših posodobitev in ažurnosti v tem času ne pričakujte, se bomo pa vmes javljali s party prizorišč po Sloveniji in Istri.Uživejte maximalno na počitnicah!!!
16. julij 2003, Collective

Meet Me - povzetek

dodan je še povzetek letošnjega Mitmija izpod tipkovnice našega neumornega novinarja, znanega pod vzevkom InBlack. Preberite!
14. julij 2003, Collective

SAMO DA JE FEŠTA

... party bi moral biti ta petek - vendar odpade! SDJF crew se opravičuje in obljublja, da se bodo za naslednji party odkupili za vse tegobe!
14. julij 2003, Collective

Meet Me volume three: REPORT

Tista čisto posebna energija je že krepko bliskala nad sveže pokošenim travnikom nedaleč od Divače. Najbolj zgodnje nadebudneže je na »parkirišču« grelo popoldansko sonce in večina je že pridno migala z boki ter se krepčala z raznoraznimi substancami.Hiter pregled registrskih je razkrival, da so se pritepli iz vseh koncev in krajev. Od nakuliranega zagorelega Italijana iz okolice...
13. julij 2003, Collective

Support your local DJ...

... serija se je končala s finalom v Lipi. Folka ful, muska povsod huda, zmagovalci pa Lucky, Alex Dee Groove ter Mike Carismo vs Ille-Gal. Fotke so v galeriji!
13. julij 2003, Collective

meet-me fotke

Dodana je se B-D_-jeva serija slik z meet-me-ja.
11. julij 2003, Collective

V DIVAČI ZAKLJUČEN LETOŠNJI MEET ME (PR)

Največji slovenski festival elektronske plesne glasbe minil v znamenju številnih zadovoljnih obrazov(Ljubljana, 7.7.23) Organizacija Explicit Musick, ki jo sestavljajo Taotek, Consumer Recreation in Vinyl Promotion, je včeraj zjutraj uspešno zaključila tretji festival elektronske plesne glasbe v Divači, Meet Me. Glasbeno prireditev je obiskalo več tisoč obiskovalcev iz Slovenije,...
9. julij 2003, Collective