Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

PRIHAJA NAJVEČJI ZIMSKI ELEKTRONSKI FESTIVAL V REGIJI

3-dnevni Eco Festival: Winter Wonderland bo postregel z nastopi mojstrov, kot so Dave Clarke, Space DJz, Pet Duo, Fernanda Martins in David Moleon.

Dvojček našega vodilnega poletnega rejva, bo ponudil vse, kar ponujajo vrhunski tehno festivali – prvič v Sloveniji tudi indoor camping!

Po ekspresni razprodaji early bird vstopnic, je že v prodaji naslednji številčno omejen paket po promocijski ceni 32 eur.


Ste pripravljeni na WINTER WONDERLAND, zimsko izdajo našega največjega elektronskega festivala, ki se je že umestil tudi na evropski festivalski zemljevid? Ker je Goriška v zadnjh letih prevzela primat na domači tehno sceni, je skrajni čas, da se v mesto ob Soči, ki je pred desetletjem že gostilo legendarno EUroro s Carlom Coxom, vrne vrhunski dvoranski elektronski festival z zavidljivim mednarodnim programom in regionalnim dometom. In kdo je boj poklican za izvedbo, če ne ECO Festival?

V šestih letih rasti in razvoja je ECO postal sinonim za tehno vseh odtenkov. Festival gosti najboljše svetovne tehno dižeje in live acte, odlično atmosfero, vrhunsko organizacijo in tehnično izvedbo ter strastne žurerje pa so pohvalili mojstri, kot so Sven Vath, Chris Liebing, Cristian Varela, Rush, Ben Sims, Pet Duo in številni drugi.

WINTER WONDERLAND bo nadaljeval to sago in kot most med dvema poletnima srečanjema tehno plemen poskrbel za zimsko nadgradnjo utečene poletne avanture. Tridnevni elektronski spektakel bo ponudil novo žurersko doživetje, pol ducata svetovnih zvezd, stebre domače tehno scene, ob vsej običajni logistiki, ki pritiče taki prireditvi, pa kot prvi rejv v Sloveniji ponudil tudi kampiranje v dvorani.

Si upate?

Tricky!|09.01.2015
« Novice|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

Dogodek

ECO Festival - WINTER WONDERLAND

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close