Summer Gathering v Ambasadi Gavioli

Summer Gathering v Ambasadi Gavioli

Fetch the Vibe in Ambasada Gavioli vam za enajsti zaporedni Summer Gathering podarjata enkratno doživetje v družbi RICHIE HAWTIN-a!! Glavni gost letošnjega poletnega dogodka ne potrebuje posebne predstavitve, saj že toliko let premika meje na elektronski sceni, zato je vsako pisanje o njem skoraj povsem odveč.

RICHIE HAWTIN, umetnik, DJ, “veleposlanik” in zagotovo neusmiljeni inovator, ki že od svojega 17. leta ustvarja za DJ pultom. Njegovi začetki segajo v leto 87, ko si je kot najstnik z rednimi obiski bližnjega mesta Detroit izboril rezidenco v precej temačnem klubu The Shelter, kjer je redno mešal house in techno zvoke z bolj industrijsko glasbo tistega časa. Od ustanovitve založbe Plus8 leta 89 dalje se njegova kariera neprestano razvija in skozi polni dve desetletji imamo opraviti z enim najbolj zaželenih techno artistov v zgodovini. Danes vsi poznamo tako njegovo založbo Minus, ustanovljeno leta 98, projekt Plastikman in pa seveda serijo izjemnih dogodkov pod blagovno znamko ENTER., s katero zadnji dve leti vztrajno polni klube po vsem svetu.

Dan kot tak bo dobil posebno noto v soboto 26. julija, ko bo poleg glavnega gosta na velikem plesišču nastopil naš priljubljeni Valentino Kanzyani, ki se je odločil, da boljšega žura za svoj rojstni dan ne more imeti brez družbe najbližjih in domačih prijateljev. Vrh tega pa ga bo preživel v svojem najljubšem klubu na svetu, kot vedno rad poudari.

Na malem plesišču bomo priča dvema izjemnima talentoma. Binh, ki slovi po večletni rezidenci kultnega Club Der Visionaire, v katerem svoje oboževalce razvaja z dogodki Noon vse od leta 2007, je v resnično kratkem času postal nepogrešljiv člen sodobnega berlinskega zvoka. Barac je še eno od imen super talentov, ki prihajajo iz Romunije. Za oba poznavalci pravijo, da bomo o njiju še veliko slišali.

Dogodek poletja zagotovljen, se vidimo na plesišču!


Avtor: Fetch The Vibe

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 18.7.2014 ob 10:10