Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

ECO Festival je spet tu!

Spet je tu poletje in ponovno se med nas vrača Eco festival – dogodek, ki je v preteklih letih navdušil tisoče obiskovalcev iz celotne Evrope in tudi največje svetovne DJ-je.

V le nekaj letih je dogodek dozorel v enega največjih in najbolj priljubljenih techno dogodkov na našem kontinentu. Tudi v letu 2014 bo majhna vasica Opatje selo z le 400 prebivalci gostila več tisoč obiskovalcev in tako za 3 dni ponovno postala evropska techno prestolnica.

Neokrnjeni gozdovi, največja in najbolj legendarna imena v zgodovini plesne glasbe, plesno-vizualni spektakel ter tisoči mladih iz celotne Evrope obljubljajo nepozabno 3-dnevno zabavo, ki jo boste pomnili še dolgo in si jo želeli spet in spet.

Za 6. rojstni dan nam organizatorji pripravljajo največji spektakel kar jih je kdaj bilo na slovenskih tleh. Si upate?

Več slik

Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

povezava

www.facebook.com

Dogodek

ECO Festival 2014

ECO Festival 2014

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close