Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

MULTIMEDIJSKI SPEKTAKEL NA OTVORITVI FESTIVALA EXIT S PET SHOP BOYS!

V čast otvoritve najboljšega evropskega festivala, je EXIT pripravil prav poseben avdio-vizualni spektakel, z legendarnimi Pet Shop Boys v glavni vlogi. Video je delo umetnice Es Devlin, ki je med drugim znana po ceremoniji zaključka olimpijskih iger v Londonu 2012.

Otvoritveni spektakel bo na glavnem odru v četrtek, 10. julija, na 158. rojstni dan Nikole Tesle in bo posvečen enemu največjih svetovnih genijev. V tematiko otvoritve se bo odlično vklopil spektakularni multimedijski performans Pet Shop Boys z naslovom Electric, poimenovan po njunem zadnjem albumu. Ta prav poseben video predstavlja edinstveno združitev scenografije, odrskega dogajanja, filma, glasbe, ekstravagantnih oblačil, originalne plesne koreografije in množico številnih hitov. Več na: http://bit.ly/1m9znAB.

Pet Shop Boys, ki sta se z več kot 50 milijonov prodanih albumov uvrstila celo v Guinnessovo knjigo rekordov in ki se lahko pohvalita z 12-imi albumi, več kot 20-imi glasbenimi nagradami in številnimi hiti, sta imela nepozaben nastop na slovesnosti ob zaključku olimpijskih iger v Londonu, leta 2012. Pod spektakel se je podpisala Es Devlin, umetnica, ki je sodelovala s številnimi svetovnimi zvezdniki, kot so Kanye West, Muse, Lady Gaga, Shakira, Miley Cyrus in mnogi drugi.


VOLUNTEER - VOLUME UP: POSTANI PROSTOVOLJEC FESTIVALA EXIT
EXIT fundacija vabi vse, ki si želijo dragocenih izkušenj na najboljšem evropskem festivalu, da se prijavijo na natečaj Volunteer - volume up. Ta poteka do 15. junija, vsi zainteresirani pa se lahko prijavijo na: http://apps.exitfest.org/node/add/volonteri, kjer najdete vse podrobnosti in pravila, da postanete del tima EXIT PROSTOVOLJCEV.

 

 

Xena|04.07.2014
« Novice|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close