Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Ritem mladosti 2014

Že 8. RITEM MLADOSTI, ki ga mladim ob koncu poletja podarjata potovalna agencija COLLEGIUM MONDIAL TRAVEL in RADIO ANTENA se seli s petka na soboto in prinaša prenovljen koncept vsebin v sklopu PARKA MADOSTI. Izstopajo turnir v ulični košarki, plesni festival, breakdance spopad, sejem rabljenih učbenikov, akrobatski šov Dunkin Devils, gurmanska aleja s kuhinjami sveta ter bazar umetniških ateljejev. Krepke prenove je bil deležen tudi večerni del, ki se bo kot atraktivni multimedijski šov COLLEGIUM DISCOTEQUE spremenil v največjo pop-up diskoteko pod zvezdami z vrtljivim DJ odrom in 100m2 LED stene. Osrednji kreativno-glasbeni dogodek ob koncu poletja se bo v soboto 6. septembra od 10h naprej odvijal v ljubljanskem BTC Cityju.

PLEJADI ZVEZD SE PRIDRUŽUJE HITMEJKER DJ ANTOINE
Znan je tudi že osrednji gost glasbenega dela. Po zvezdah, kot so September, Agnes, RIO, Gramophonedzie, Shapeshifters, Peter Bič Project in Steve Edwards, bo prvo ime novega Ritma mladosti 2014 razvpiti švicarski superzvezdnik, član prestižne lestvice Top 100 DJs, multimilijonar in sodelavec glasbenih velikanov, kot sta Pitbull in P. Diddy, DJ ANTOINE. Avtor 13 albumov, na desetin kompilacij in hitov, kot so "Welcome to St. Tropez, Sky is the Limit, Ma Cherrie, Im on You in Bella Vita, ki nastopa skoraj vsak drug dan, bo na Ritem mladosti priletel z zasebnim letalom in svojim butlerjem. Teren mu bo pripravil šopek izbranih tujih in domačih didžejev, glasbenikov, pevcev in performerjev, ki vam jih bomo razkrili v prihajajočih tednih.

Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

Dogodek

RITEM MLADOSTI 2014

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close