Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Adam Beyer bo v Ambasadi vrtel 4 ure!

Po lanskoletnem izjemno uspešnem Stars Gatheringu, ko smo bili priča edinstvenemu nastopu Adam Beyerja in Chris Liebinga, se ekipa Fetch The Vibe in Ambasada Gavioli vračata s še enim močnim in preverjeno kvalitetnim dogodkom - DRUMCODE NIGHT

Adam Beyer kot lastnik švedske, techno založbe Drumcode in aktivni mentor mnogim mlajšim talentom, se bo v Ambasadi Gavioli na Petek, 4.7.2014 predstavil s svojim ekskluzivnim 4-urnim DJ setom. Brez kakršnega koli dvoma lahko pričakujemo glasbeni nabor, ki se v novejših Beyerjevih setih prepleta od globljega “deep” zvoka, pa vse do kvalitetnega techna, ki ga je moč slišati tudi v njegovi tedenski radijski oddaji, ki postaja vedno bolj priljubljena med ljubitelji Drumcode zgodbe.

Da se Ambasada Gavioli želi približati tudi mlajšim in prodornim talentom govori dejstvo, da bo veliko plesišče zapiral Škot, Harvey McKay. Nič tuje ime med tistimi, ki redno spremljajo največjo lestvico elektronske glasbe, Beatport, na kateri je Harvey v zadnjih dvanajstih mesecih, kar trikrat zasedal vodilno, prvo mesto v techno žanru. Seveda je nase najbolj opozoril prav z izdajo komada ‘Lost’ na Beyerjevi DRUMCODE založbi.

Poleg debitantskega nastopa McKay-a na velikem plesišču, bodo na zgornjem, manjšem plesišču, poleg domačega Boltzmanna, nastopila še Link’e in pa Matty Hell iz sosednje italije. Mlajšim generacijam je tako dana priložnost, da se novi publiki približajo in predstavijo svoj glasbeni izbor. Hišnemu rezidentu Veztax-u pa gre tudi ena najtežjih nalog, odpiranje večera na pravi tempo. Kot je že mnogo krat dokazal, je v tej vlogi pravi mojster.

Zabeležite si datum, zagotovite si vstopnico v predprodaji in se vidimo na plesišču!

Fetch The Vibe|30.06.2014
« Novice|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

Dogodek

FETCH THE VIBE PREDSTAVLJA DRUMCODE NIGHT

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close