Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Festivalsko dogajanje v Poreču

Letos Collegium na Spring Break festivalu tekom štirih dni pričakuje več kot 7000 mladih iz Slovenije. Festivalsko prizorišče je tudi letos postavljeno v obmorsko letovišče Lanterna. Tekom štirih noči in petih dni se boste lahko zabavali na različnih tematsko obarvanih zabavah, ki vas ne bodo pustile ravnodušne.

V najbolj odštekan žur pomladi vas bo popeljala zabava Ultra Countdown, kjer vas bodo divji biti elektronske glasbe ogrevali in popeljali do zgodnjih jutranjih ur. Naslednji dan boste lahko groovali  na Cirkus Jamu v ritmih vodilnih slovenskih MCjev. Nastopila bosta najbolj vroča slovenska raperja, ZLATKO in TRKAJ, glasbeno podlago pa jima bo vrtel eden in edini DJ DEY. Nato bo sledila odštekana VibeTown zabava z Vanillaz. Sledila pa bo glasbena poslastica za vse ljubitelje elektronske glasbe, ki ljubite divje noči na Ibizi. Za vse tiste so pripravili Crazy Ibiza zabavo z Teddy-oje, rezidentom diskoteke Pacha na Ibizi. Vroče festivalsko dogajanje pa se bo zaključilo z zasedbo Mambo Kingsi. Na vrhuncu noči pa vas bo presenetil še Alfi Nipič.

Odštekano festivalsko dogajanje bo poleg dobro poznane Collegiumove posadke, Mystique show group, party ekipe Cirkus teama, popestrile še poredne policistke, športno-zabavne igre, after beach party, boat partyji in tematsko obarvanimi večeri.

Letošnji odštekani žur pomladi pa bo namenjen tudi dobrodelnost. V sklopu 10. Tradicionalnega collegiumovega spring break festivala bomo stopili v stik z organizacijo rdeči noski, saj želimo  prispevati tistim, ki so prikrajšani in nimajo. 

Več o aktualnem dogajanju najdete na www.collegium.si.
Avtor pripetih fotografij: Marko Delbello Ocepek - Collegium

Več slik

Collegium|08.04.2014
« Novice|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close