Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Green Star DJs

»Green Star DJs« je mednarodni projekt Alexanders Event Planning-a iz Zagreba, katerega primarni cilj je booking svojih DJ-ev v Sloveniji in celotnem evropskem tržišču. Zbranim umetnikom iz več držav (Slovenija, Hrvaška, Nemčija in Avstrija) ta projekt ponuja informacije o tržišču oz. o trendih publike, ki jo zanima ta zvrst zabave.

Prav tako jim omogoča sodelovanje s drugimi domačimi in tujimi izvajalci. Na urejenemu forumu dobijo priložnost deliti svoje dosedanje izkušnje in informacije za uspešnejše nastope. Organizatorjem se odpira možnost sodelovanja s našimi kvalitetnimi umetniki, ki jih je vse več, oz. sodelovanje z »Green Star DJs«.

S projektom vam približujemo svet elektronske glasbe ter ponujamo veliko novosti in informacij. Obiščite našo Facebook stran ter spletno stran GSDJ, kjer imate priložnost spoznati naše umetnike in njihovo glasbo, skozi različne nagradne igre pa vam omogočamo obiske različnih dogodkov v Sloveniji in širše.

»Green Star DJs« bo prirejal izvirne dogodke s zanimivim spremljevalnim show programom, pri katerem boste kot publika imeli ključno vlogo.


Podelite za nami vaša mnenja, želje in predloge!

Vedno z vami in za vas,
GSDJ TEAM

Aleksandar Zajić|27.02.2014
« Novice|Aktualno|DJ
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close