Green Star DJs

Green Star DJs

»Green Star DJs« je mednarodni projekt Alexanders Event Planning-a iz Zagreba, katerega primarni cilj je booking svojih DJ-ev v Sloveniji in celotnem evropskem tržišču. Zbranim umetnikom iz več držav (Slovenija, Hrvaška, Nemčija in Avstrija) ta projekt ponuja informacije o tržišču oz. o trendih publike, ki jo zanima ta zvrst zabave.

Prav tako jim omogoča sodelovanje s drugimi domačimi in tujimi izvajalci. Na urejenemu forumu dobijo priložnost deliti svoje dosedanje izkušnje in informacije za uspešnejše nastope. Organizatorjem se odpira možnost sodelovanja s našimi kvalitetnimi umetniki, ki jih je vse več, oz. sodelovanje z »Green Star DJs«.

S projektom vam približujemo svet elektronske glasbe ter ponujamo veliko novosti in informacij. Obiščite našo Facebook stran ter spletno stran GSDJ, kjer imate priložnost spoznati naše umetnike in njihovo glasbo, skozi različne nagradne igre pa vam omogočamo obiske različnih dogodkov v Sloveniji in širše.

»Green Star DJs« bo prirejal izvirne dogodke s zanimivim spremljevalnim show programom, pri katerem boste kot publika imeli ključno vlogo.


Podelite za nami vaša mnenja, želje in predloge!

Vedno z vami in za vas,
GSDJ TEAM

Avtor: Aleksandar Zajić

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 27.2.2014 ob 12:32