Ste za nekaj svežega?

Ste za nekaj svežega?

Klub Cirkus in Supra Travel vam, v poplavi retrožurov in gostovanj vedno enih in istih imen, predstavljata novo serijo ekskluzivnih zabav B Future Finest, na katerih boste lahko zaplesali z najhitreje vzpenjajočimi se mladimi heroji elektronske glasbe - še preden bodo to lahko storili obiskovalci vodilnih svetovnih festivalov.

Novo serijo žurov svetovnega ranga v prestolnici odpira vroči nizozemski 17-letni producent in didžej, JULIAN JORDAN, ki že ima za seboj prva dva velika hita: "Kangaroo" (s Sandrom van Doornom) in "BFAM" (z Martinom Garrixom), poznavalci scene pa ga uvrščajo med ključna imena novega mladega EDM vala.Juliana je lani pod svoje okrilje vzela vplivna založba Spinnin, kjer je debitiral s skladbo "Rock Steady", sledilje "Oxford", sodelovanje s tandemom TV Noise, njegove remikse pa so si že zagotovili tudi Sander van Doorn, DJ Fresh in Labritnh.

Zgodbo prve zabave B Future Finest bo dopolnil kolektiv Echo Green Effect. EGE združuje več skupin didžejev, ustanovljen je bil pred dvema letoma, ko se je zasedba ustalila pa so fantje začeli organizirati svoje zabave po različnih klubih. Na njih so se jim občasno priključili tudi rimarji, kot so Zlatko in ekipa Velebor, zdaj pa letijo na zvokih, na katerih so zrasle ikone, kot so Ultra, Spinnin in Tomorrowland.

Avtor: Tricky

Objavljeno: