Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

PRODANIH ŽE 6.000 VSTOPNIC ZA EXIT 2014!

Trenutno na voljo vstopnice za 49 evrov V dveh urah od začetka prodaje vstopnic za jubilejni, 15. festival Exit, ki bo tudi prihodnje leto potekal na Petrovaradinski trdnjavi v Novem Sadu, je bilo prodanih že 6.000 vstopnic.

Do 14. januarja si lahko svojo vstopnico po promocijski ceni 49 evrov priskrbite na Exitovem pooblaščenem prodajnem mestu v Ljubljani, agenciji Supra Travel. Poleg vstopnice boste prejeli še brezplačno vstopnico za Sea dance festival, ki bo potekal od 15. do 17. julija v Budvi, in sicer na plaži Jaz, eni najlepših plaž na Jadranu.

Torej: 7 dni EXIT AVANTURE za samo 49 evrov, poleg tega pa vam organizatorji podarijo še brezplačno namestitev v kampu v Novem Sadu. A to še ni vse! Exit festival vam kot članu Exit Triba nudi enkraten in neponovljivi paket: Exit vstopnica + prevoz z busom + namestitev v kampu za samo 99 evrov. Ta izjemna ponudba je omejena za vse prijave do 14. januarja 2014, lahko se odločite za plačilo na 3 obroke.


Na voljo je tudi večji party paket EXIT FESTIVAL + SEA DANCE festival, ki vključuje prevoz na oba festivala, vstopnice za oba festivala in namestitev v Exit kampu v Novem Sadu – skupaj za neverjetnih 142 evrov.

 

Več o EXIT AVANTURI najdete na www.exitfest.org in www.supratravel.si , v primeru dodatnih vprašanj ali predlogov, pa se obrnite na answerme@exitfest.org ali info@supratravel.si

 

Se vidimo na EXIT-u!

 

SUPRA TRAVEL|27.12.2013
« Novice
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

povezava

www.supratravel.si

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close