Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Collegiumovo živalsko novo leto 2014

Ljubljana, 22. november 2013 – Največja potovalna agencija za mlade, Collegium Mondial Travel, bo tudi letos poskrbela za pester program, noro zabavo in široko izbiro novoletnih potovanj. Letos so za vas pripravili kar petnajst različnih party destinacij, kjer lahko skupaj z vašimi prijatelji stopite v leto 2014 že od 49€ dalje.

Letos se boste v okviru Collegiumovih novoletnih potovanj zabavali v različnih evropskih prestolnicah in središčih, kot so Beograd, Bratislava, Budimpešta, Praga, Sarajevo, Pariz, Amsterdam, Brno in še kje.

Tako so tudi letos (že 7. zapored) organizirali Beograd PartyExpress vlak, ki bo mlade žurerje popeljal brez odvečnih postankov od Ljubljane do Beograda. To pomeni, da se žur začne že v LJ, ko se vkrcaš na vlak in v družbi mladih ljudi pričneš avanturo, ki si jo boš zapomnil še dolgo.

Novoletna potovanja bodo spremljale vroče tematske zabave in bogat animacijski program pod vodstvom Collegiumove ekipe.

Tako se lahko v Budimpešti, Beogradu in Bratislavi udeležite nepozabnih odštekanih tematskih zabav kot so Geek2Freak, Mascarade party, Arfo party ali Papaya Red Carpet party.

Za vse ljubitelje Slovenije in odlične smuke pa lahko najdaljšo noč v letu preživite na Rogli, Mariborskem Pohorju ali Kranjski Gori.

V mesecu novembru in decembru bodo po Sloveniji potekale ogrevalne zabave Party Animal warm up z različnimi Collegium Clubbing DJ-ji:

29.11. Koper, Disco planet Koper
07.12. Celje, Disco planet Celje

Več o aktualnem dogajanju na www.collegium.si ali www.novo-leto.si

Media Group|28.11.2013
« Novice|Aktualno|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close