Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Tradicionalni BOŽIČNI DEEJAY TIME 2013 & 20 let RADIA SALOMON

Letošnji Božični DeeJay Time sovpada z žlahtno obletnico Radia Salomon, ki je že 20 let prva izbira za ljubitelje sveže urbane in pop glasbe, pa tudi plesnih vibracij vseh odtenkov. Božični DeeJay Time se ob tej priložnosti vrača na originalno mesto zločina, v legendarno halo Tivoli. Gostitelji še ene nepozabne božične zabave bodo mojster ceremonije Dean On The Mike in spretni krotilci mešalne mize, ki jim lahko prisluhnete v radijskem programu DeeJay Time. Tam bodo tudi številni domači in regionalni glasbeniki ter plesne skupine, seveda ne bodo manjkale niti božične DJT-klasike, kot so "Na božično noč", "Silvesterski poljub" in "Bela snežinka". Kot posebna gostja pa bo v soboto 7. decembra pod Rožnikom svoje hite "Hot", "More Than Friends", "Amazing", "Be My Lover", "Sun Is Up" in ostale, odpela prva dama romunske dance scene - INNA, ki po navezi z vplivno založbo Ultra zdaj uspešno osvaja še ameriško tržišče.

 

Glede na obisk Božičnih DeeJay Timov v zadnjih letih organizator pričakuje, da bo prireditev razprodana, zato ne odlašajte z nakupom vstopnic. Najcenejših 300 vstopnic po ceni 13€ je že na voljo na vseh prodajnih mestih mreže Eventim in na najbližjem Petrolu, na voljo pa je tudi omejen kontingent vstopnic za VIP prostor, ki ga bodo gostile dolgonoge izbranke Fashion TV.

 

Xena|09.10.2013
« Novice|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

Dogodek

Božični DeeJay Time 2013

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close