Ele7en feat. Amanda Wilson: More I Love You (Less...

Ele7en feat. Amanda Wilson: More I Love You (Less I Have You)

Obalni elektronski projekt Ele7en je združil glasbene moči z britansko dance divo Amando Wilson in skupaj so ustvarili poletno uspešnico z naslovom More I Love You (Less I Have You). Skladba je bila izdana na priznani italijanski založbi Dance and Love, ki jo ima v lasti uveljavljen DJ Gabry Ponte.

Zasedbo Ele7en sestavljata DeeJake in DJ Nigthshift ter producent Anže Igličar, ki deluje pod imeni: Ele7en, Soundtrap, Proteus Noir. Prva dva navdušujeta na nastopih v živo z odličnim repertoarjem in skrbno zastavljenim nastopom, slednji pa slovi po izvrstni produkciji, ki sega preko mej naše države.

Amanda Wilson je poznana po velikih hitih v elektronskem svetu, kot so Seek Bromance (Tim Berg aka Avicii), Love on My Mind (Freemasons), Watchin (Freemasons), Breaking Up (Chuckie), Runaway (Chrizzo & Maxim) Izmed številnih možnih pesmi med katerimi je priznana vokalistka izbirala za svoj naslednji veliki projekt, se je odločila ravno za sodelovanje z Ele7en. Po njenih besedah jo je prepričal svež in moderen zvok.

Ele7en so decembra 2012 nastopali tudi na Red Party-ju skupaj z Armin Van Buurnom, More I Love You pa je v originalni instrumentalni različici bila uradna himna prireditve.

Ekipa je neprestano na preži za novimi kolaboracijami in izzivi. Pohvalijo se lahko s številnimi avtorskimi skladbami, ki so oz. bodo izdane v naslednjih mesecih. Trenutno pa se osredotočajo predvsem na promocijo skladbe More I Love You, ki se že veselo vrti na mednarodnih radijskih postajah.
 

Avtor: ATJ media

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 2.8.2013 ob 11:21