Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

V kvalifikacije za izlet v vesolje še trije dodatni Slovenci!

Iz AXE so sporočili, da bodo zaradi izjemnega zanimanja na kvalifikacije za izlet v vesolje, ki bodo na letošnjem Szigetu, poslali še tri dodatne tekmovalce iz Slovenije. Da sodelovanje še olajšajo, so ravnokar lansirali Facebook aplikacijo, kjer si lahko tekmovalci mesto v regionalnih kvalifikacijah priborijo z zbiranjem unikatnih kod.

Očitno je dosti Slovencev, ki želijo odpotovati kot moški in se vrniti kot junaki ter se vpisati v zgodovino kot prvi slovenski vesoljski turisti. Da bi še spodbudili sodelovanje, so se pri AXE odločili, da na svoji slovenski Facebook strani, na naslovu www.facebook.com/AXESlovenia, ponudijo sodelovanje še v obliki Facebook aplikacije. Za sodelovanje je treba v polje vnesti čim več posebnih kod, ki so nalepljene na AXE izdelkih ali pa tako, da rešiš preprost vesoljski kviz. Sodeluje lahko vsak polnoleten slovenski državljan, ki pa se seveda čuti sposobnega za naporno pot v breztežnostno območje.

Akcija je požela ogromno pozornosti v slovenskih medijih in predvsem med mladimi, saj je to prvič, da se je tudi Slovencem ponudila priložnost izkusiti breztežnostno stanje in videti Zemljo iz čisto zgornjega nadstropja. Vendar je že sedaj jasno, da se bo za dosego končnega cilja treba izjemno potruditi, saj je mednarodna konkurenca močna. Ampak se splača, za junaštvo gre!


Kontakti in povezave:

Press kontakt: info@futuristing.com
Facebook aplikacija AXE Apollo: www.facebook.com/AXESlovenia/app_139729959534578
Facebook stran AXE: www.facebook.com/AXESlovenia

 

Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close