Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Ultra Europe Festival - regionalni glasbeni spektakel leta

Legendarni stadion Poljud in jet-setterski otok Hvar bosta od letos naprej prizorišče enega največjih evropskih elektronskih festivalov. Ustvarjalci razvpitega miamijskega UMF-a se ob 15. izdaji domačega spektakla in odmevnih sestrskih projektih v čilskem Santiagu, Sao Paulu, Buenos Airesu, Seulu in Ibizi podajajo še na osvajanje Evrope.

Prizorišče svoje najnovejše zgodbe so, v sodelovanju s konzorcijem vodilnih regionalnih klubskih in festivalskih promotorjev, izbrali po skrbrnem pregledu dveh ducatov lokacij, jadranska obala pa jih je ob logistiki, idilični naravi, vrhunski hrani in prijetnih ljudeh navdušila tudi z izjemnim razvojnim potencialom turizma in zabave. Pričakovanja pred regionalnim glasbenim spektaklom leta, ki bo sledil vrhunski programski in tehnični zasnovi Ultrinih projektov, so izjemna, saj so bile "early bird" vstopnice razgrabljene v nekaj urah, podobno je sledilo z drugim kontingentom, pošla pa je tudi že glavnina vstopnic za zaključni Ultra Beach party na Hvaru – za tretji dan festivalaje mogoče vstopnice kupiti le še v paketih z nastanitvijo.

In kaj je poleg lokacije in imena, ki obljublja nepozaben šov, tako privlačnega na Ultri Europe? Program, s katerim se lahko kosajo le največji svetovni elektronski festivali. Nastop v splitu in na Hvaru so namreč že potrdili Armin van Buuren, Avicii, Afrojack, Hardwell, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Arty, Porter Robinson, Sander van Doorn, Krewella, Riot Gear, Swanky Tunes in Bingo Players, z mojstri tehna in housa, kot so Umek, Luciano, Art Department, Marco Carola, Guy Gerber, Jamie Jones in Reboot, prihaja v Split tudi najbolj priljubljen tehno-didžej na svetu, Carl Cox, nosilci zaključne zabave v hotelu Amfora Grand Beach Resort pa bodo Steve Aoki, Erick Morillo in Dada Life, večina nastopajočih na Hvaru pa še ni razkritih.

Vse uradne informacije o festivalu najdete na spletni strani festivala www.ultraeurope.com ter na FB-profilu www.facebook.com/UltraEurope, nastanitve in prevoze pa zagotavlja Collegium Mondial Travel na www.collegium.si oziroma www.travel2ultra.com.

Video

UMF|21.03.2013
« Novice|PR|Music
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

povezava

www.facebook.com

Dogodek

ULTRA EUROPE Festival

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close