Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Filterheadz v F-clubu

Potem ko sta se najprej uveljavila kot ustvarjalca housa in progresivnega zvoka (Bedrock, Yoshitoshi, Renaissance) je belgijski tandem Filterheadz v začetku tisočletja s podporo Coxovega Inteca postal še sinonim za harmonični, s plemenskimi zvoki prepojeni, tehno.

Nesojena rock zvezdnika Bert in Maarten Wilmaers, sta nas osvojila s hitoma "Yimanya" in "Sunshine", ki je lani ponovno izšel pri založbi 1605. Vsaj tako energični, kot produkcija, so tudi njuni seti. Lani sta se po par zatišnih letih vrnila na velika vrata najprestižnejših svetovnih klubov in festivalov. To sta še podkrepila z nizom vrhunskih izdaj pri založbah Toolroom, Respekt, MB Elektronics in Intec.

Filterheadz sta se v le nekaj mesecih vrnila v vrh undergrounda, njun nastop v F clubu v soboto 27. aprila pa bo odličen uvod v prvomajske počitnice. In to ob podpori vrhunske domače tehnoselekcije, v kateri ne bodo manjkali Veztax, Damir Hoffman, LxS, Daniel Greenx, Drawle, G8, Lobgo, Miha B in GamuT, ki bo to priložnost izkoristil za odmevno zalitje svojega žlahtnega jubileja.

Video

F-Club|21.03.2013
« Novice|PR|DJ
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

Dogodek

FILTERHEADZ

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close