Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Hideout krenuo u osvajanje gradova regije

Hideout, koji se održava od 3. - 5. srpnja na plaži Zrće, krenuo je u pohod širenja pozitivne festivalske energije! U sedam gradova regije će napraviti čak devet partyja na kojima će ugostiti mnoge domaće i strane DJ-e. Odlična uvertira za festival kojeg od početka karakterizira vizija da kvaliteta i kvantiteta idu zajedno. Tako će vas također ove godine dočekati više Boat partyja nego prošle - njih čak osamnaest - za koje su ulaznice jučer puštene u prodaju!

Hideout turneja je uspješno lansirana u subotu. Oko partyja u Tvornici kulture za koji su bili zaduženi Rahmanee, Filip Motovunski, DMT, Yesh, MC Tone Touro i MC Big Oz euforija se ne stišava. Ako niste bili, ne preostaje vam ništa drugo nego doživjeti atmosferu Hideouta na nekom od sljedećih gostovanja.

Već 20. travnja u riječku Stereo Dvoranu dolazi britanski Breakage koji će dobrano uzdrmati ‘grad rocka’ svojim drum’n’bassom uz pomoć Simple Crafta te Ne noxa. U zagrebačkom Aquariusu će krajem svibnja nastupiti Pete Dux, DMT, Yesh, Zero, Examine, Davor O, Basta te MC Tone Touro. Od ostalih točaka turneje u međuvremenu Hideout čeka Ljubljana, Sarajevo i Beograd. U Ljubljani će tako za atmosferu biti glavni i odgovorni The Rox & Trve, Analogue Klash i Bassline Nation, uSarajevu britanski dubstep majstor Sleeper, Kontra i Repetitors, a u Beogradu Tijana T, Ewox, Jack Dagger, Felonyz te X-Coast. Također se očekuju odlični partyji i u Pink Champagne na Hvaru te u riječkom Tunelu. Posljednji party se održava 22. lipnja na otvaranju ljetne sezone Buba Beach Bara, a na njemu će nastupiti Petar Dundov, Toni Juranović, Pille, Mariano Mateljan te Pete Dux.

Nakon što smo vas polako uveli u festivalski mood, vrijeme je da vas obavijestimo o novoj brojci Boat partyja ove godine. Njih čak osamnaest će se održati u pet dana, od 1. do 5. srpnja. Za atmosferu na brodu će biti zaduženi 2020Vision Recordings, WE OWN, Metropolis, Black Butter Records, Digital Soundboy, Benga, Rudimental, High Contrast, Adam Shelton, Bondax i drugi. Ostatak imena kao i satnicu možete provjeriti ovdje. Ulaznice svake godine planu sve brže, stoga vam preporučamo da ih probate ugrabiti što prije možete na Ticketline stranici.

Ulaznice namijenjene britanskom tržištu za treći Hideout festival rasprodane su u rekordnom roku, pa je tako manji broj istih dostupan samo stanovnicima regije po cijeni od 430 kn preko sustava Eventim.

Za ostatak informacija posjetite Hideout Festival ex-Yu Facebook ili Twitter.

 

16.03. Hideout Tour Launch @ Tvornica, ZAGREB
Yesh, DMT, Filip Motovunski, Rahmanee, MC Tone Tuoro, MC Big Oz, VJ - polygon


31.03. Hideout Launch Party @ Tunel, RIJEKA
Gars, bakKA, Pero Despero, STRB


05.04. Kontra pres. Hideout Festival w/ Sleeper (UK) @ Soba, SARAJEVO
Sleeper (UK), Kontra DJz, Repetitor DJz


20.04. Hideout Launch Party @ Stereo Dvorana, RIJEKA
Breakage (UK), Simple Craft & MC V, Ne Nox


26.04. Hideout Launch Beograd @ Mikser House, BEOGRAD
Tijana T, Ewox, Jack Dagger, Felonyz, X-Coast + guests


30.04. Analogue Klash x Bassline Nation x Hideout Festival @ F-Club, LJUBLJANA
The Rox & Trve (IT), Dr. Klash & Spade, Mark Wild & Kris Kylven, Less Than Three, Mr. Gucci & Von Meister


24.05. Hideout Launch Party @ Aquarius, ZAGREB
Pete Dux, Yesh, DMT, Zero, Examine, Davor O, Basta, Martyn Negro, MC Tone Tuoro + guests


05.06. Hideout Launch Party @ Pink Champagne, HVAR
Pille, Mariano Mateljan + guests


22.06. SUMMER OPENING w/ Hideout Festival Launch @ Buba Beach Bar, MAKARSKA
Petar Dundov, Toni Juranovic, Pete Dux + guests

Več slik

Hideout|21.03.2013
« Novice|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close