Collegiumovo pregrešno novo leto 2013

Collegiumovo pregrešno novo leto 2013

Največja potovalna agencija za mlade, Collegium Mondial Travel, je tudi letos pripravila nepozabno silvestrovanje na več dobrih lokacijah in pester tematsko zabavni program v evropskih prestolnicah in središčih. Letos je najdaljšo noč v letu z njimi dočakalo več tisoč mladih grešnikov, ki so se predajali dobri glasbi in odlični zabavi, za katero so poskrbele ne pogrešljive slovenske kot tudi tuje glasbene zvezde, kot so DJ Ale TNT, Dj Konektor, Dj Kunstek, Dj Clay Clemens, DJ Sammy in mnogi drugi.

Najbolj veselo letos je bilo v Beogradu, Budimpešti, Bratislavi in Amsterdamu.
Nore vroče tematske zabave, so poskrbele za pestro dogajanje in dišale po razvratu.

Letos je v Beograd odpotovalo največ mladih, nato je sledila Bratislava in Budimpešta. V Beogradu se je prvi večer tradicionalno žuralo na splavih. Najdaljšo noč je večina žurerjev prebedela v Domu Omladine ob divjih ritmih elektronska glasba.

Za nekoliko zahtevnejše potnike, ki so se odločili za silvestrovanje v Budimpešti, je Collegium ekipa pripravila pester in bogat animacijski program na odličnih lokacijah. Prvi večer so se potniki lahko spoznavali z madžarsko kulinariko in tradicionalnimi plesi na čardi na ladjici, nato pa se je zabava prelevila v pravi tematsko obarvan Geek2Freak BOAT party. Ladja je plula med tisočerimi lučmi, medtem ko je Collegium Clubbing DJ ogreval ozračje do vrelišča, vse do zgodnjih jutranjih ur. Budimpešta je znana po svojih čudovitih znamenitostih, ki so si jih potniki ogledovali z avtobusi, peš po okrašenih madžarskih ulicah in z dnevno panoramsko vožnjo z ladjico po Donavi. Najdaljšo noč pa so preživeli na atraktivni lokaciji ob Donavi, v soju večernih luči in ob pogledu na čudovit ognjemet so vsi skupaj odštevali v en glas …. három, kettő, egy, Boldog Új Évet (tri, dva, ena, srečno Novo leto)!

Novost letošnjega Collegiumovega novega leta je Geek2Freak – Boat party v Amsterdamu. Mladi so najdaljšo noč v letu pričakali kar na ladjici, kjer je potekala najbolj odštekana tematska zabava Geek2Freak z Dj Ale TNT.

V mesecu januarju pa bo agencija za vse svoje novoletne potnike pripravila po novoletno Geek2freak zabavo, ki se bo odvila 10.1.2013 v klubu Cirkus. Za nepozabno zabavo dodo poskrbeli Collegiumovi Clubbing DJ-i.


Avtor: Collegium

Objavljeno: