HEINEKEN MUSIC EXPERIENCE

Ambasada Gavioli bo 20. oktobra prizorišče ekskluzivne zabave v družbi DJ Sharama.
Ljubljana, 5. oktober 2012 Ob 20. obletnici Heinekena v Sloveniji se bo 20. oktobra v izolski Ambasadi odvijal ekskluzivni glasbeni spektakel Heineken Music Experience. Izolska klubska institucija bo v večernih urah vibrirala v elektronskih ritmih DJ SHARAM-a in drugih mojstrov mešalne mize.

SHARAM: OD UNDERGROUNDA DO VELIKIH HITOV
 

Sharam Tayebi je z grammyjem nagrajeni house DJ in producent, ki predstavlja nepogrešljivo polovico uspešnega dua Deep Dish. Sodelovanje je svetu med drugim prinesla uspešnici »Say Hello« ter »Flashdance«, glasbena navdušenca pa sta remiksirala tudi hite svetovnih zvezd: »Dreams« ameriških Fleetwood Mac, Madonnino »Music«, ter »Rise« britanske pevke Gabrielle.


Sharam je eden redkih glasbenikov, ki se gladko giblje med underground glasbenimi stvaritvami, kamor sodijo »Crazi«, »Texi«, »Dont Say A Word«, ter mednarodnimi uspešnicami na lestvicah TOP 20, kjer najdemo »PATT (Party All The Time)«, »The One«, ki jo je ustvaril skupaj z Danielom Bedinffieldom ter »She Came Along«. Slednja je izdelek glasbenega ustvarjanja s Kidom Cudijem.


Sharam je julija letos izdal najnovejšo kompilacijo Night & Day, z ritmi aktualnega izdelka pa bo tako odlično počastil svežino zelene steklenice nizozemskega pivovarja, ki je v Sloveniji prisoten že od leta 1992. Night & Day je, kot pravi sam, mešanica dveh nasprotij, ki se v enem ploščku odlično dopolnjujeta. Sharam je na svojem Facebook profilu zapisal: »Nerazumem, zakaj je v glasbi toliko različnih zvrsti in tak razkorak med njimi. Z albumom Night & Day sem želel pokazati, da je to nepotrebno – skupaj lahko sobivamo vse dokler je glavno vodilo kakovost.«
DJ večera je tudi gonilna sila založbe Yoshitoshi, ki se intenzivno ukvarja s svetovno promocijo novo odkritih talentov. Izkušnje so ga pripeljale do spoznanja, da je za nepozabno zabavo potrebno zagotoviti nekaj ključnih elementov: dobrega DJ-a, odlično ozvočenje, impresiven klub in učinkovito promocijo. Če vse to deluje, se bo občinstvo odzvalo in vsi elementi se bodo skupaj povezali v fantastično zgodbo.

VEDNO V DOBRI DRUŽBI
Sharam pa bo, kot se za velike zvezde spodobi, seveda v odlični družbi. Mešalko mu bo po začetnem ogrevanju predal DJ Mike Vale, vzdušje pa bo v jutranjih urah nadaljeval nizozemski kolega DJ Eelke Kleijn, ki se lahko pohvali tudi z nastopi v kultnem ibiškem klubu Privilege. V Priveju Ambasade bo elektronsko atmosfero ustvarjal tudi drugi domačin DJ Eddy the Fish.

 

VSI GA ŽE POZNAMO. VSI SMO ŽE BILI V NJEGOVI DRUŽBI. VSI VEMO, DA JE VEDNO ZA STVAR.
V Sloveniji je z nami že dvajseto leto. Priljubljena znamka piva bo ob tej priložnosti izbrani družbi priredila nepozabno glasbeno doživetje, ki ga ne gre zamuditi.
Najbolj prodajano nizozemsko pivo na svetu tako ni znano le po ikonski zeleni steklenici, temveč tudi po aktivnem udejstvovanju na glasbenih dogodkih svetovnega formata. Heineken  je tudi tisti, ki je kultni Sensation White (mimogrede, vstopnice so bile razprodane štiri tedne pred pričetkom zabav) popeljal na azijsko turnejo.
Vsi, ki bi želeli biti del zelene zabave si lahko svojo vstopnico za Heineken Music Experience že zagotovite na www.eventim.si in na vseh prodajnih mestih Eventima.
Vstopnice za ekskluzivno glasbeno izkušnjo so na voljo za 18 € (z vključenim DDV) .


Avtor: Xena

Objavljeno: