Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Elyksir bo soliral celo noč

Verjetno ena izmed najbolj pričakovanih Eurekinih! zabav je vsako leto retrospektiva trance zgodovine, ki jo v celonočnem setu predstavi Eurekin! bigbwana Elyksir.

Tokratna noč bo tako spet namenjena obujanju starih spominov in večnih glasbenih himn, ki še vedno povzročijo tiste nepozabne hands-in-the-air momente. Moderni nosilci zvoka kot so cedeji, SD kartice ali USB ključki se bodo umaknili magičnemu prasketanju igle ter mehkemu vinilnemu zvoku, ki nas je spremljal v zlatih časih trance glasbe.

Eureka! letos praznuje četrto obletnico svojega delovanja in neumornega promoviranja trance glasbe, oktobrski event pa bo zadnji pred daljšim odmorom. Poleg tega bo to tudi zadnji Elyksirjev solo set, saj se konec letošnjega leta poslavlja od aktivnega gramofonskega življenja.

Torej več kot dovolj razlogov za obisk!

Eureka! Music|24.09.2012
« Novice|PR|DJ
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

Dogodek

ELYKSIR RETTROSPECTIVE: All Vinyl Solo Set

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close