Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Urban Jeram z Ibize na Novo elektroniko

V Novi elektroniki bomo gostili Urbana Jerama, ki je na mednarodnem natečaju za obetavne DJ-je Burn Studios Residency pometel s konkurenco in za nagrado preživel delovno poletje na Ibizi ob boku največjih svetovnih zvezd elektronske glasbe.

Urban se je ta teden poln svežih vtisov vrnil z rajskega otoka elektronike, v oddaji pa bo v pogovoru z Matejo Klarič poročal o vsem kar se mu je dogajalo in o priložnostih, ki so se mu ponudile. Na natečaj Burn Studios Residency se lahko prijavite vsi, ki premorete znanje in talent, tudi o tem pa bomo podrobno poročali v oddaji. Poslušali bomo Urbanov še topel miks, ki ga je pripravil posebej za Novo elektroniko in ki ga boste v petek v živo lahko slišali premierno.

Nova elektronika je na sporedu vsak petek ob 21ih na Valu 202.

Nova elektronika|19.09.2012
« Novice|PR|Music|DJ
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

povezava

www.mixcloud.com

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close