F club: Glasbilnica

Si glasbenik, didžej, MC, pevec, plesalec in ne veš kje bi vadil ter postal virtuoz? Potem je glasbilnica prava rešitev zate!

Vsem nadebudnim mladim glasbenim ustvarjalcem in vzpenjajočim se profijem, ki imate težave s sosedi in sostanovalci brez glasbenega posluha ali pa le potrebujejte mir pri ustvarjanju, ponuja F club prvovrstno rešitev. Na voljo vam ponujamo celoten klub, prostor in ozvočenje, kjer lahko igrate instrumente, vrtite plošče in cedeje ali pa pritiskate gumbe na računalniku, ne da bi pri tem spravljali oklolico v bes.

 

Tako, poskrbeli smo, da boste lahko vadili, poleg zgoraj napisanega pa bomo izbrance, ki bodo pokazali ustrezno kakovost izvedbe in zanimivost za širšo javnost, vključili v naš program, saj želimo, da svoj talent tudi javno predstavite. To vam bomo omogočili z dogodki, ki bodo organizirani posebej za vas.

 

Na voljo vam bosta dva termina na teden po 90min (dve šolski uri)

 

Cena enomesečnega najema znaša 180€ (8 terminov = 16 šolskih ur)

 

Če vas zanima in želite rezervirati termin oz. potrebujete več informacij o pobudi, nam pošljite elektronsko pošto s pripisom glasbilnica na elektronski naslov: fklublj@gmail.com. Število mest je omejeno.

 

Avtor: kolektiv F cluba

Objavljeno: