Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

F club: Glasbilnica

Si glasbenik, didžej, MC, pevec, plesalec in ne veš kje bi vadil ter postal virtuoz? Potem je glasbilnica prava rešitev zate!

Vsem nadebudnim mladim glasbenim ustvarjalcem in vzpenjajočim se profijem, ki imate težave s sosedi in sostanovalci brez glasbenega posluha ali pa le potrebujejte mir pri ustvarjanju, ponuja F club prvovrstno rešitev. Na voljo vam ponujamo celoten klub, prostor in ozvočenje, kjer lahko igrate instrumente, vrtite plošče in cedeje ali pa pritiskate gumbe na računalniku, ne da bi pri tem spravljali oklolico v bes.

 

Tako, poskrbeli smo, da boste lahko vadili, poleg zgoraj napisanega pa bomo izbrance, ki bodo pokazali ustrezno kakovost izvedbe in zanimivost za širšo javnost, vključili v naš program, saj želimo, da svoj talent tudi javno predstavite. To vam bomo omogočili z dogodki, ki bodo organizirani posebej za vas.

 

Na voljo vam bosta dva termina na teden po 90min (dve šolski uri)

 

Cena enomesečnega najema znaša 180€ (8 terminov = 16 šolskih ur)

 

Če vas zanima in želite rezervirati termin oz. potrebujete več informacij o pobudi, nam pošljite elektronsko pošto s pripisom glasbilnica na elektronski naslov: fklublj@gmail.com. Število mest je omejeno.

 

kolektiv F cluba|19.08.2012
« Novice|Aktualno|Music|DJ
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close