Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

SCHENGENFEST 2012

Schengenfestovci že odštevajo dneve do našega najbolj seksi festivala, ki bo ob Kolpo spet pripeljal rekordno število obiskovalcev. V petih letih je druženje ob dobri glasbi in kopanju v najtoplejši slovenski reki preraslo v enega vidnejših festivalov v regiji, letošnja izdaja pa se lahko pohvali s številnimi novostmi.

Med njimi sta tudi študentska vas in festivalska trgovina s prijaznimi cenami znotraj prizorišča, izstopa pa tudi doslej najmočnejši izbor nastopajočih v vsej zgodovini festivala, kar se bo odrazilo tudi na zasedbi plesnoelektronske arene. Cena vstopnice za posamezen dan bo na dan koncerta 32 evrov, tridnevne pa 65 evrov, v predprodaji pa so na voljo občutno ceneje (25 / 55 eur). Več informacij o programu, vstopnicah, dostopu in vsem ostalem v zvezi s festivalom Schengenfest poiščite na www.schengenfest.si.

Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

povezava

www.schengenfest.si

Dogodek

SCHENGENFEST 2012

SCHENGENFEST 2012

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close