Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_ll87va87sbqulftukut4jmbtq1, O_RDWR) failed: Structure needs cleaning (117) in /var/www/www/www.psilon.org/htdocs/inc_functions.php on line 3
PET SHOP BOYS Novi single 'WINNER'
Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

PET SHOP BOYS Novi single 'WINNER'

Britanski elektro-pop duo Pet Shop Boys s singlom 'Winner' napoveduje izid albuma 'Elysium', ki naj bi izšel 17. septembra letos.

Neil Tennant in Chris Lowe sta album posnela v začetku leta v Los Angelesu, kar je tudi prvič, da je snemanje albuma potekalo v Ameriki. Producent albuma je Andrew Dawson, lastnik treh grammyjev, ki jih je prejel za delo na albumu Kanyea Westa.

Producent Andrew Dawson je o sodelovanju povedal:“Navdušen sem, da sem sodeloval z duetom Pet Shop Boys, katerega kariera je naravnost izjemna.Imata izvrstne ideje in med nastajanjem albuma sem se naučil kar nekaj trikov.”

Pet Shop Boys sta dejala: “Ta album sva hotela ustvariti v drugačnem okolju. Z izjemo nekaj obiskov mesta v Los Angelesu še nisva snemala materiala za katerikoli album. Sodelovanje z Andrewom Dawsonom nama je omogočilo ustvariti album, ki zveninekako sveže.”

 

Video z besedilom skladbe Winner si lahko ogledate na linku http://youtu.be/6AEO21i-oN0.

 


 

Dallas|22.07.2012
« Novice|Aktualno|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close

Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_ll87va87sbqulftukut4jmbtq1, O_RDWR) failed: Structure needs cleaning (117) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0